Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για τον Trump – Έπεσε η πλατφόρμα λόγω μαζικής συμμετοχής δεξιών υποστηρικτών του

Εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για τον Trump – Έπεσε η πλατφόρμα λόγω μαζικής συμμετοχής δεξιών υποστηρικτών του
Εκατοντάδες χιλιάδες οι υποστηρικτές του Αμερικανού που κατέθεσαν χρήματα 
Σχετικά Άρθρα

Η πρωτόδικη καταδίκη του Donald Trump είναι γεγονός.
Λίγα λεπτά μετά την ετυμηγορία των δικαστών, ο ιστότοπος της εκστρατείας του Ρεπουμπλικάνου, που διεκδικεί την επανεκλογή του στην προεδρία, άρχισε να ανακατευθύνει τους επισκέπτες σε ειδική σελίδα για τη συγκέντρωση κεφαλαίων, παρουσιάζοντάς τον σαν «πολιτικό κρατούμενο».
Ο ιστότοπος για τη συγκέντρωση χρημάτων σταμάτησε πάντως να λειτουργεί μερικά λεπτά μετά, λόγω της μαζικής προσέλευσης οπαδών του στην πλατφόρμα δωρεών WinRed.
Ο ιστότοπος παρέμεινε εκτός λειτουργίας για περίπου μια ώρα.
«Ο αμερικανικός λαός βλέπει καθαρά πίσω από τη δίκη-παρωδία του αγύρτη Joe Biden.
Τόσοι πολλοί Αμερικανοί αποφάσισαν να δωρίσουν στην εκστρατεία του προέδρου Trump» που ο ειδικός ιστότοπος γι’ αυτό αδυνατούσε να αντεπεξέλθει και «έπεσε», διαβεβαίωσε η ομάδα που διεξάγει την εκστρατεία του Ρεπουμπλικάνου μέσω X.
Στη συνέχεια το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και ο κόσμος συνέχισε να καταχωρεί στην πλατφόρμα χρήματα για την δικαστική και εκλογική μάχη που δίνει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.
Ο Donald Trump δεν διστάζει να χαρακτηρίζει τις δικαστικές του περιπέτειες μάχη με τις δυνάμεις του κακού, με το «βαθύ κράτος».
Πάντως και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το σύνθημα «ημέρα εθνικής ντροπής για την αμερικανική ιστορία» έγινε viral από τους συντηρητικούς ψηφοφόρους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης