Τελευταία Νέα
Διεθνή

Politico: Οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ των ΗΠΑ φοβούνται ότι ο Biden δεν θα νικήσει τον Trump στις εκλογές και θα ηττηθεί

Politico: Οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ των ΗΠΑ φοβούνται ότι ο Biden δεν θα νικήσει τον Trump στις εκλογές και θα ηττηθεί
Σύμφωνα με το Politico, διπλωμάτες και παγκόσμιοι ηγέτες εκφράζουν ιδιωτικά σοβαρές ανησυχίες για την ηλικία, την υγεία του Biden και την ικανότητά του να κερδίσει τις εκλογές ενόψει της συνόδου του ΝΑΤΟ
Οι σύμμαχοι των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ φοβούνται ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Biden δεν είναι σε θέση να κερδίσει τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές της χώρας, γράφει η εφημερίδα Politico βασισμένη σε συνομιλίες με 20 αξιωματούχους που συνδέονται με τη συμμαχία.
Σύμφωνα με το Politico, διπλωμάτες και παγκόσμιοι ηγέτες εκφράζουν ιδιωτικά σοβαρές ανησυχίες για την ηλικία, την υγεία του Biden και την ικανότητά του να κερδίσει τις εκλογές ενόψει της συνόδου του ΝΑΤΟ.
Το Politico εξηγεί ότι ξένοι αξιωματούχοι είναι σε μεγάλο βαθμό υπέρ της επανεκλογής του Biden και φοβούνται ότι η επιστροφή του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Trump στον Λευκό Οίκο θα βλάψει τη συμμαχία και θα υπονομεύσει τις προσπάθειες των χωρών να στηρίξουν την Ουκρανία.
«Αντέδρασαν με ανησυχία στην πρόσφατη επίδοση του Biden στη συζήτηση και φοβούνται ότι ο Biden μπορεί να είναι πολύ αδύναμος για να νικήσει τον Trump», ανέφερε το Politico.
Στην τελευταία συνέντευξή του στο ABC News, ο Biden εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι Δημοκρατικοί ηγέτες και στα δύο σώματα του Κογκρέσου των ΗΠΑ δεν θα του ζητήσουν ποτέ να αποσυρθεί από την κούρσα και είπε ότι θα αρνηθεί την επανεκλογή μόνο εάν ο «Παντοδύναμος Θεός» τον διατάξει να το κάνει.
Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης συμφωνούν ότι ο Biden είχε κακή απόδοση στο πρώτο debate με τον Ρεπουμπλικάνο Trump, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 28ης Ιουνίου στην Ατλάντα.
Ο σημερινός Αμερικανός πρόεδρος τραύλιζε και σταμάτησε, χωρίς να διατυπώνει πάντα ξεκάθαρα τις σκέψεις του, και μετά το συμβάν, η τηλεοπτική κάμερα απαθανάτισε τη στιγμή που η σύζυγος του Biden, τον βοήθησε να κατέβει τις σκάλες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης