Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προκαλεί ο Netanyahu: Δεν μπορούσε να φανταστεί η Hezbollah το χτύπημα... αλλά δεν έχουμε σχέση με τους βομβητές

Προκαλεί ο Netanyahu: Δεν μπορούσε να φανταστεί η Hezbollah το χτύπημα... αλλά δεν έχουμε σχέση με τους βομβητές
«Εάν η Hezbollah δεν πήρε το μήνυμα, σας υπόσχομαι ότι θα το λάβει», μετά τις ισραηλινές επιχειρήσεις των τελευταίων ημερών, είπε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός
Προκαλεί ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Benjamin Netanyahu, σε δηλώσεις του, το πρωί της Κυριακής 22/9: «Τις τελευταίες ημέρες χτυπήσαμε τη Hezbollah με μια σειρά επιθέσεων που δεν μπορούσε να φανταστεί», τόνισε σε βιντεοσκοπημένη δήλωση.
«Εάν η Hezbollah δεν πήρε το μήνυμα, σας υπόσχομαι ότι θα το λάβει», μετά τις ισραηλινές επιχειρήσεις των τελευταίων ημερών..
«Είμαστε αποφασισμένοι να επιστρέψουμε τους (εκτοπισμένους βόρειους) κατοίκους μας με ασφάλεια στα σπίτια τους.
Καμία χώρα δεν μπορεί να ανεχθεί (ρουκέτες) στους κατοίκους της, πυρά (ρουκετών) στις πόλεις της», είπε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.
«Ούτε το κράτος του Ισραήλ μπορεί να το ανεχθεί», επισήμανε.

«Δεν έχουμε σχέση με τους βομβητές στον Λίβανο», είπε ο πρόεδρος του Ισραήλ

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος του Ισραήλ, Istsak Herzog, επεσήμανε ότι το Ισραήλ δεν έχει καμία εμπλοκή με τους παγιδευμένους βομβητές, τονίζοντας παράλληλα πως «δεν θέλουμε πόλεμο με τον Λίβανο».
Πρόσθεσε ωστόσο ότι η χώρα του θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να εξαλείψει τυχόν απειλές που είναι υπαρξιακές για το κράτος του Ισραήλ».
«Το Ισραήλ δεν ενδιαφέρεται να βρίσκεται σε πόλεμο με τον Λίβανο, αλλά ο Λίβανος έχει καταληφθεί από μια τρομοκρατική οργάνωση, που εξοπλίζεται από την Ιρανική Αυτοκρατορία του Κακού», ανέφερε επίσης κατά τη συνέντευξή του στο βρετανικό δίκτυο Sky News.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης