Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παρέμβαση Waters (Pink Floyd) για Ουκρανία: Τα δυτικά μέσα δεν γράφουν πραγματικά νέα, αλλά ότι τους πουν οι ΗΠΑ

Παρέμβαση Waters (Pink Floyd) για Ουκρανία: Τα δυτικά μέσα δεν γράφουν πραγματικά νέα, αλλά ότι τους πουν οι ΗΠΑ
Ο συνιδρυτής των Pink Floyd κατηγορεί τα δυτικά μέσα ενημέρωσης για μεροληπτική κάλυψη των συγκρούσεων στο Donbass και στη Γάζα
Ο Roger Waters, συνιδρυτής του βρετανικού ροκ συγκροτήματος Pink Floyd, είπε σε δημοσιογράφο στο Luchansk ότι τα δυτικά μέσα ενημέρωσης είναι προκατειλημμένα στα ρεπορτάζ τους για τις συγκρούσεις στο Donbass και τη Γάζα.
"Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης στη Δύση γράφουν ό,τι τους λένε να γράψουν.
Αυτό δεν παρέχει σε κανέναν νέα.
Αυτό είναι να γράφουν την αφήγηση που θέλουν να γραφτεί", είπε σε μια αποκλειστική συνέντευξη στη Faina Savenkova, την οποία μετέφερε το Sputnik.
Ο τραγουδιστής πρόσθεσε ότι κανείς δεν θα δημοσιεύσει ό,τι είπε στα δυτικά mainstream μέσα ενημέρωσης, επειδή «η ιδέα ότι όλοι πρέπει όλοι να έχουμε ανθρώπινα δικαιώματα είναι ενοχλητική για τη Δύση, ιδιαίτερα για την Αμερικανική Αυτοκρατορία».
Ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Dmitry Medvedv κάλεσε τον Γουότερς να δώσει μια συναυλία στη ζώνη ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.
Ο μουσικός είπε ότι θα ήθελε να παίξει στη Ρωσία και στην Ουκρανία μόλις όλα εξομαλυνθούν.
Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ τον Φεβρουάριο του 2023, ο Watersκάλεσε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Joe Biden, τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin και τον Ουκρανό Πρόεδρο Volodymyr Zelenksy να συμφωνήσουν για κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία, ενώ αντιτίθεται επίσης στην προμήθεια δυτικών όπλων στο Κίεβο.

www.bankignnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης