Τελευταία Νέα
Διεθνή

Θρίλερ με βομβιστικό μηχανισμό κοντά σε συγκέντρωση του Trump - Η ανακοίνωση της αστυνομίας της Νέας Υόρκης

Θρίλερ με βομβιστικό μηχανισμό κοντά σε συγκέντρωση του Trump - Η ανακοίνωση της αστυνομίας της Νέας Υόρκης
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές φέρεται να βρήκαν εκρηκτικά στο αυτοκίνητο ενός αγνώστου, ο οποίος εξαφανίστηκε μέσα στο δάσος
Ένας αξιωματούχος των αρχών επιβολής του νόμου της κομητείας Nassau της Νέας Υόρκης δήλωσε στην Daily Mail ότι υπήρχαν αναφορές για την ανακάλυψη ενός εκρηκτικού μηχανισμού πριν από την ομιλία του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ και υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών, Donald Trump, στις 18 Σεπτεμβρίου, η οποία προσέλκυσε χιλιάδες υποστηρικτές του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές φέρεται να βρήκαν εκρηκτικά στο αυτοκίνητο ενός αγνώστου, ο οποίος εξαφανίστηκε μέσα στο δάσος.
Το σήμα κινδύνου προήλθε από έναν άνδρα με έναν σκύλο που είχε «εκπαιδεύσει εξειδικευμένα αλλά ανεξάρτητα από τις αρχές για την ανίχνευση βομβών».
Ο Αστυνομικός Επίτροπος της κομητείας Nassau, Patrick Ryder, δήλωσε ότι δεν υπήρχε καμία βάση για τις αναφορές περί εκρηκτικών στον χώρο της συγκέντρωσης.
Επίσης, κατηγόρησε τον ύποπτο, ο οποίος χρησιμοποίησε τον σκύλο ανίχνευσης εκρηκτικών, ότι προκάλεσε ψευδή συναγερμό για ύπαρξη εκρηκτικών στην περιοχή.
Η αστυνομία διατηρεί αυξημένο επίπεδο ετοιμότητας, ο χώρος της συγκέντρωσης φρουρείται αυστηρά, η περιοχή ελέγχεται και η είσοδος στην εκδήλωση επιτρέπεται μόνο κατόπιν προεγγραφής.
Υπενθυμίζεται ότι η δεύτερη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Trump σημειώθηκε την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, στο West Palm Beach, κοντά στο διεθνές γήπεδο γκολφ.
Αρχικά, αναφέρθηκε ότι επρόκειτο για ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ δύο ατόμων, με τους δράστες να στοχεύουν ο ένας τον άλλον και όχι τον Trump.
Αργότερα, εμφανίστηκαν πληροφορίες ότι ο ύποπτος της επίθεσης με πυροβολισμούς είχε συλληφθεί, και οι αρχές εξετάζουν το περιστατικό ως απόπειρα δολοφονίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης