Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σαφές μήνυμα από τη Ρωσία: Η Δύση δεν θα καταφέρει να μετατρέψει τη ΓΣ του ΟΗΕ σε φιλοουκρανικό show

Σαφές μήνυμα από τη Ρωσία: Η Δύση δεν θα καταφέρει να μετατρέψει τη ΓΣ του ΟΗΕ σε φιλοουκρανικό show
Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ περιλαμβάνει πάντα μια πολύ ευρεία ατζέντα, δήλωσε ο Ryabkov
H Δύση δεν θα καταφέρει να μετατρέψει την εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών σε ένα φιλοουκρανικό και αντιρωσικό σόου, διαμήνυσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Sergei Ryabkov.
«Δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο, απάντησε, σχετικά με την πιθανότητα η Δύση να μετατρέψει την εβδομάδα υψηλού επιπέδου της ΓΣ του ΟΗΕ σε φιλοουκρανικό σόου.
Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ περιλαμβάνει πάντα μια πολύ ευρεία ατζέντα. Έτσι και φέτος», δήλωσε ο Ryabkov στα μέσα ενημέρωσης, απαντώντας σε ερώτηση του TASS στο περιθώριο του 4ου Ευρασιατικού Φόρουμ Γυναικών.
«Φυσικά, η μανιακή εστίαση των αντιπάλων μας στην υποστήριξη της Ουκρανίας δεν θα φτάσει πουθενά.
Γι' αυτό υπάρχει η παγκόσμια πλειοψηφία: η αποστολή της είναι να εξηγήσει στη μειονότητα, μεταξύ άλλων και με τις πράξεις της, ότι αυτό δεν είναι το μοναδικό θέμα και κάθε άλλο παρά το κύριο», επισήμανε ο Ryabkov.
«Υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα με τα οποία θα ασχοληθούμε εκεί.
Υπάρχουν θέματα ασφάλειας και θέματα επίλυσης συγκρούσεων σε άλλες περιοχές», είπε. «Υπάρχουν διμερείς σχέσεις με χώρες που σκέφτονται να συνεργαστούν.
Ο Sergei Lavrov έχει ένα κολοσσιαίο πρόγραμμα για συναντήσεις και πολλά συνέδρια και εκδηλώσεις ανεξάρτητα από την Ουκρανία».
«Η Γενική Συνέλευση έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά. Είμαι βέβαιος ότι θα προχωρήσει με αυτόν τον τρόπο, δείχνοντας στους αντιπάλους μας ότι αυτή [η ουκρανική ατζέντα] δεν βρίσκεται στο επίκεντρο», δήλωσε ο Ryabkov.
«Ας αισθάνονται ελεύθεροι [η Δύση] να οργανώνουν αντιρωσικές παραστάσεις στις εγχώριες σκηνές τους για να διασκεδάζουν ο ένας τον άλλον.
Σε θέατρα μαριονετών κυρίως».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης