Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο 21/9 - Οι δρόμοι που θα κλείσουν

Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο 21/9 - Οι δρόμοι που θα κλείσουν
Οι δρόμοι που θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων
Σχετικά Άρθρα
Σειρά προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Αθήνα θα διεξαχθούν σήμερα, Σάββατο 21/9, στο πλαίσιο του 6ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Π. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ» στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, λόγω διεξαγωγής του 6ου Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης «Π. Γιαννακόπουλος», στο Παναθηναϊκό Στάδιο, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικό δίκτυο περιοχής Δήμου Αθηναίων, ως ακολούθως :
-Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων, από τις 12:00 (21/9)έως την 01.00’ ώρα της 22/9 επί της οδού Αρχιμήδους, στο τμήμα της από Πλ. Πλαστήρα έως την οδό Ανθίππου.
Επίσης, αναλόγως τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες ενδέχεται να υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από τις 17:00 έως την 01.00΄ώρα της 22-9-2024 επί των οδών:
-Αρδηττού, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τη Λεωφ. Βουλιαγμένης έως τη συμβολή της με τη Λεωφ. Βασ. Όλγας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφ. Βασ. Κων/νου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
-Λεωφ. Βασ. Κων/νου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό.
Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και δύνανται να παραταθούν ή να μειωθούν ανάλογα.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις 21-22/9 για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο

Σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σήμερα, αλλά και την Κυριακή 22/9, σε δρόμους της Αθήνας, στο πλαίσιο διεξαγωγής του «THIS IS ATHENS FESTIVAL» για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο.
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, το Σάββατο 21/9 από τις 20:00 και την Κυριακή 22/9 έως τις 22:00, θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων στους κατωτέρω οδικούς άξονες, περιοχές Δήμου Αθηνών:
-Αθηνάς, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ευριπίδου και Ερμού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Καρ. Σερβίας, καθ΄όλο το μήκος της.
-Περικλέους, καθ΄όλο το μήκος της.
-Αθηναΐδος, καθ΄όλο το μήκος της.
-Αγ. Ειρήνης, καθ΄όλο το μήκος της.
-Πλ. Αγ. Ασωμάτων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σαρρή και Ερμού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ερμού.
-Ερμού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών. Αγ. Ασωμάτων και Αθηνάς, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Αθηνάς.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης