Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κλιμακώνει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις το Ισραήλ: Καμία ανάσα για τη Hezbollah

Κλιμακώνει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις το Ισραήλ: Καμία ανάσα για τη Hezbollah
Θα επιταχύνουμε τις επιθετικές μας επιχειρήσεις σήμερα, θα ενισχύσουμε όλες τις μονάδες ανέφερε ο αρχηγός του ισραηλινού στρατού
Να επιφέρει όσο το δυνατόν πιο ισχυρό πλήγμα κατά της Hezbollah επιχειρεί το Ισραήλ, το οποίο ύστερα από τις μαζικότερες και πιο φονικές αεροπορικές επιδρομές που εξαπέλυσε χθες 23/9 κατά της οργάνωσης στο νότιο Λίβανο, διαμηνύει πως θα εντείνει τις στρατιωτικές της επιχειρήσεις κατά της Hezbollah εντός της ημέρας.
«Δεν πρέπει να υπάρξει κανένα διάλειμμα στη Hezbollah.
Θα συνεχίσουμε να επιχειρούμε με πλήρη ισχύ.
Θα επιταχύνουμε τις επιθετικές μας επιχειρήσεις σήμερα, θα ενισχύσουμε όλες τις μονάδες.
Η κατάσταση απαιτεί συνεχείς εντατικές επιχειρήσεις σε όλα τα μέτωπα» υποστήριξε ο αρχηγός του ισραηλινού στρατού, Herzi Halevi, τη στιγμή που οι αρχές του Λιβάνου κάνουν λόγο για 558 νεκρούς, ανάμεσα τους 58 παιδιά και 94 γυναίκες.
Σημειώνεται πως Ισραηλινός αξιωματούχος υποστήριξε μιλώντας στο CNN πως οι προμήθειες των πυραύλων της Hezbollah έχουν μειωθεί σημαντικά.
Όπως επισημαίνουν οι Ισραηλινοί, η Hezbollah πλέον διαθέτει τη μισή ποσότητα πυραύλων ακριβείας που είχε πριν από τον πόλεμο και μόλις το ένα τέταρτο των πυραύλων με βεληνεκές έως και 40 χιλιόμετρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης