Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρήγας (ΣΥΡΙΖΑ): Να αποδεχθούν όλοι τον νέο αρχηγό την επομένη των εκλογών

Ρήγας (ΣΥΡΙΖΑ): Να αποδεχθούν όλοι τον νέο αρχηγό την επομένη των εκλογών
ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να βρουν τον τρόπο συμπόρευσης κάποια δεδομένη εκλογική στιγμή είπε ο κ. Ρήγας
Την επομένη των εκλογών θα πρέπει όλοι να αποδεχθούν τον νέο αρχηγό είπε ο πρώην γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας, ο οποίος ζήτησε να σταματήσει η ρευστοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ.
«Η προβληματική κατάσταση για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι όλη αυτή η εσωστρέφεια η οποία έχει δημιουργηθεί όλο αυτό το διάστημα.
Όλοι έχουμε το μερίδιο της ευθύνης μας και κανείς δεν μπορεί να πει ότι «εγώ έχω την απόλυτη αλήθεια».
Εδώ που έχουμε φτάσει όποιος και να είναι ο επικεφαλής του κόμματος θα έχει να αντιμετωπίσει πάρα πολλά προβλήματα σε σχέση με την ανάταξη του κόμματος και με την αφερεγγυότητα που έχει βγει προς τα έξω.
Η αφερεγγυότητα αυτή αποτυπώνεται μεν στις δημοσκοπήσεις, αλλά δεν είναι πραγματική, με την έννοια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσει όλο αυτό το διάστημα, παρά τα προβλήματα, προτάσεις που δίνουν διέξοδο από την καταστροφική πολιτική της ΝΔ» επισήμανε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Ρήγας.

Να αποδεχθούν όλοι τον αρχηγό

«Όποιος και να είναι ο επικεφαλής του κόμματος την επόμενη μέρα πρέπει άπαντες να αποδεχτούν τη συνέχεια και τη συλλογική λειτουργία του κόμματος και όχι τη ρευστοποίησή του.
Υπάρχει μια προσπάθεια ρευστοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ από διάφορα κέντρα είτε είναι οικονομικά είτε δημοσιογραφικά.
Ρευστοποίηση σημαίνει να μην έχει δυναμική ο ΣΥΡΙΖΑ και ταυτόχρονα ουσιαστικά μια χειραγώγηση του ΠΑΣΟΚ.
Αυτό είναι στρατηγικό λάθος, τα δύο κόμματα τα ιστορικά της προοδευτικής δημοκρατικής αριστερής παράταξης πρέπει να παραμείνουν και να βρουν τον τρόπο συμπόρευσης κάποια δεδομένη εκλογική στιγμή με την αυτοτέλειά τους με πρόγραμμα που θα λύνει τα προβλήματα» τόνισε ο κ.Ρήγας, αναφέροντας πως «ηθελημένα ή άθελα όσοι συμμετέχουν σε αυτή την κατάσταση του εσωτερικού του ΣΥΡΙΖΑ παίζουν αυτό το παιχνίδι (της ρευστοποίησης)».


«Θα δούμε ποιοι είναι ηθελημένα και ποιοι άθελά τους.
Όταν αυτό υπάρχει σαν σχέδιο εδώ και πάρα πολλούς μήνες ανεξάρτητα της κατάστασης η οποία υπήρχε στον ΣΥΡΙΖΑ, όσοι αυτή την ώρα ένθεν και ένθεν δημιουργούν τη ρευστοποίηση και τη σύγκρουση μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ για την εσωστρέφεια προφανώς ή το κάνουν σκόπιμα ή το κάνουν άσκοπα, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο πάντα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το πρόβλημα στο σύστημα συνολικά, άρα μια κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ και ταυτόχρονα ένα μικρό ΠΑΣΟΚ το οποίο είναι χειραγωγημένο είναι προφανές ότι διευκολύνει ορισμένα πράγματα» επισήμανε ο κ.Ρήγας.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης