Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Βράβευση της Τράπεζας Ηπείρου στο 1ο Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων & Βραβεύσεις Συνεργατών της Syndea

Βράβευση της Τράπεζας Ηπείρου στο 1ο Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων & Βραβεύσεις Συνεργατών της Syndea
Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Τράπεζας Ηπείρου, διευθυντικών στελεχών της Syndea, στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, και λοιπών συνεργατών της εταιρείας
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου βραβεύτηκε στο 1ο Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων & Βραβεύσεις Συνεργατών της Syndea – Συνεταιριστική Ασφαλιστική για τη μεγάλη αύξηση παραγωγής ασφαλιστικών προϊόντων κατά το 2023. Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Τράπεζας Ηπείρου, διευθυντικών στελεχών της Syndea, στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, και λοιπών συνεργατών της εταιρείας.
Στο πλαίσιο του Συνεδρίου συζητήθηκαν οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Πολιτεία και τα νέα μέτρα που θεσπίζονται για την ενίσχυση της ασφαλιστικής κάλυψης του πληθυσμού και την προστασία των πολιτών έναντι της κλιματικής αλλαγής.
Ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Βασίλης Κολιός ευχαρίστησε τη Syndea για τη βράβευση και την εξαιρετική συνεργασία που διατηρούν, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Το 2023 αποτέλεσε για τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου μία σημαντική χρονιά και στον τομέα των ασφαλιστικών προϊόντων. Με την Syndea μοιραζόμαστε χαρακτηριστικά ανθεκτικότητας, ετοιμότητας και ευελιξίας στο ολοένα μεταβαλλόμενο κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον, ενώ μας συνδέουν οι αξίες της ακεραιότητας, της καινοτομίας και του συνεταιρισμού».
Ο Ιωάννης Βουγιούκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, δήλωσε σχετικά: «Η βράβευση αυτή αποτελεί μία σημαντική αναγνώριση της θετικής πορείας που σημειώνει η Τράπεζα Ηπείρου στα ασφαλιστικά προϊόντα. Σε συνεργασία με τη Syndea – Συνεταιριστική Ασφαλιστική προσφέρουμε στους πελάτες μας τα πλέον σύγχρονα, ποιοτικά και ολοκληρωμένα ασφαλιστικά προγράμματα για όλους τους κλάδους ασφάλισης».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης