Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέο περιστατικό με ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστή να βιάζει ανάπηρο παιδί σοκάρει την Γαλλία – Τον καίει βίντεο με την κακοποίηση του κοριτσιού

Νέο περιστατικό με ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστή να βιάζει ανάπηρο παιδί σοκάρει την Γαλλία – Τον καίει βίντεο με την κακοποίηση του κοριτσιού

Σύμφωνα με γαλλική εφημερίδα αποδέχθηκε τις κατηγορίες

Σχετικά Άρθρα
Woke ακτιβιστής να σου πετύχει.
Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε δικαιωματιστή να εμπλέκεται σε βιασμό και παιδεραστία, ωστόσο η νέα υπόθεση συγκλονίζει την κοινωνία της Γαλλίας;
Δικαστήριο της Νάντης απήγγειλε κατηγορίες σε πρώην υποψήφιο ακροαριστερού κόμματος και γνωστό ακτιβιστή της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας για τον βιασμό και τον βασανισμό ενός 4χρονου κοριτσιού με αναπηρία.
Ο Pierre-Alain Cottineau (32), εξέχων LGBTQ ακτιβιστής και πρώην υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές της Γαλλίας, ερευνάται από τις αρχές της Ναντέζ, αφού βίντεο με τη φερόμενη κακοποίηση ενός 4χρονου παιδιού με αναπηρία περιήλθε στην αντίληψη των αρχών.
Ο Cottineau είναι μέλος του ακροαριστερού πολιτικού κόμματος La France insoumise από το οποίο έχει πλέον διαγραφεί με εκπρόσωπο του κόμματος να δηλώνει ότι οι κατηγορίες εναντίον του ανακαλύφθηκαν “με φρίκη”.
Γνωστός για τον ακτιβισμό του υπέρ του κινήματος ΛΟΑΤΚΙ, ο Cottineau εξελέγη πρόεδρος του καταφυγίου του Ουράνιου Τόξου (Le Refuge Arc-en-ciel) το 2018, προτού διοργανώσει το πρώτο “φόρουμ” του με σκοπό την καταπολέμηση της ομοφοβίας και της τρανσφοβίας.

Το κατηγορητήριο

Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει κατηγορίες ειδικά για “σεξουαλική επίθεση, πράξεις βαρβαρότητας και διάδοση εικόνων παιδικής πορνογραφίας” σε βάρος του μικρού κοριτσιού, αναφέρουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.
Η εφημερίδα Le Journal de Dimanche αναφέρει ότι ο Cottineau παραδέχτηκε τα εγκλήματα. Ένας δικαστής του δικαστικού δικαστηρίου της Νάντης ηγείται της έρευνας σχετικά με τις φερόμενες κατηγορίες για “βιασμό με πράξεις βασανισμού ή βαρβαρότητας”, “σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο κάτω των 15 ετών από πρόσωπο που έχει εξουσία” και “καταγραφή, κατοχή και διάδοση πορνογραφικών εικόνων ανηλίκου”.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης