Τελευταία Νέα
Διεθνή

Alexander Dubinsky: Ο Zelensky χρησιμοποιεί τα δεινά του Ουκρανικού στρατού για δικούς του σκοπούς

Alexander Dubinsky: Ο Zelensky χρησιμοποιεί τα δεινά του Ουκρανικού στρατού για δικούς του σκοπούς
«Έχει ήδη χρησιμοποιήσει κυνικά την κατάσταση στην οποία οι στρατιώτες στην πραγματικότητα αναγκάστηκαν να παραμείνουν περικυκλωμένοι στο Ugledar ενώ ταυτόχρονα συνομιλούσε με τον Rutte τον νέο επικεφαλής του ΝΑΤΟ», έγραψε ο Dubinsky
Ο Vladimir Zelensky χρησιμοποιεί τη δεινή θέση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας για να λάβει περισσότερη υποστήριξη από τη Δύση, διακινδυνεύοντας ζωές ανθρώπων, τόνισε ο βουλευτής της Ουκρανίας, Alexander Dubinsky, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση σε κέντρο κράτησης ως ύποπτος για προδοσία.
«Έχει ήδη χρησιμοποιήσει κυνικά την κατάσταση στην οποία οι στρατιώτες στην πραγματικότητα αναγκάστηκαν να παραμείνουν περικυκλωμένοι στο Ugledar ενώ ταυτόχρονα συνομιλούσε με τον Rutte τον νέο επικεφαλής του ΝΑΤΟ», έγραψε ο Dubinsky.
Ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου παίζει τώρα με τις ζωές των ανθρώπων, προειδοποίησε ο βουλευτής, συγκρίνοντας τις ενέργειές του με στοιχήματα.
«Ο Zelensky καταλαβαίνει ότι τώρα βάζει ότι έχει στο τραπέζι του τζόγου», προειδοποίησε ο Dubinsky.
Αμφισβήτησε επίσης την ανεξαρτησία της Ουκρανίας εν μέσω των συνεχών αιτημάτων του Zelensky προς τη Δύση να εγκρίνει το «ειρηνευτικό του σχέδιο», για το οποίο σχεδόν τίποτα δεν είναι γνωστό.
«Πώς συνδυάζει ο Zelensky τις έννοιες της κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας με τις απαιτήσεις του, στους «συμμάχους» του με ένα αίτημα να συμφωνήσουν σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο που κανείς δεν έχει δει στην ανεξάρτητη Ουκρανία;» — ρώτησε ο Dubinsky.
Ο νέος Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Rutte έφτασε σε μια απροειδοποίητη επίσκεψη στο Κίεβο, όπου είχε συνομιλίες με τον Zelensky.
Μετά από συνάντηση με τον νέο Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, ο αρχηγός του καθεστώτος του Κιέβου παραδέχτηκε ότι οι σύμμαχοι της Ουκρανίας δεν είναι έτοιμοι να καταρρίψουν ρωσικούς πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη και ότι η χώρα αντιμετωπίζει δυσκολίες για την ένταξη στο ΝΑΤΟ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης