Τελευταία Νέα
Διεθνή

Υπουργείο Άμυνας Ρωσίας: Το Ugledar έπεσε με τακτικές λαβίδας από τις μονάδες Vostok

Υπουργείο Άμυνας Ρωσίας: Το Ugledar έπεσε με τακτικές λαβίδας από τις μονάδες Vostok
Mπροστά στην αναπόφευκτη περικύκλωση, οι ουκρανικές μονάδες εγκατέλειψαν το Ugledar, ενώ πάνω από 40 Ουκρανοί στρατιώτες παραδόθηκαν
Οι μαχητές της ομάδας στρατευμάτων Vostok κατάφεραν να σπάσουν την ουκρανική άμυνα του Ugledar, πραγματοποιώντας πλευρικό ελιγμό και καταλαμβάνοντας την πόλη σε μια επίθεση με τσιμπίδα από τα πλευρά, ανέφερε το Υπουργείο Άμυνας.
«Το κλειδί για την ουκρανική άμυνα του Ugledar αποδείχθηκε ότι ήταν ένας ελιγμός από τα πλάγια των μονάδων της ομάδας δυνάμεων Vostok, οι οποίες, με επιθέσεις από τα πλάγια, κατάφεραν να καταλάβουν την πόλη-φρούριο σε μια κίνηση λαβίδας».
Σύμφωνα με τους στρατιώτες που εισέβαλαν στην πόλη, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις αντιστάθηκαν μέχρι το τέλος, κρυμμένες σε ορυχεία και υπόγεια από τα πυρά του ρωσικού πυροβολικού.
Όμως, μπροστά στην αναπόφευκτη περικύκλωση, οι ουκρανικές μονάδες εγκατέλειψαν το Ugledar, ενώ πάνω από 40 Ουκρανοί στρατιώτες παραδόθηκαν.
«Στην απελευθερωμένη πόλη, τα τρόπαια περιλάμβαναν όπλα και πυρομαχικά που είχαν εγκαταλειφθεί από τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων των Νατοϊκών όλμων, τουρκικών και αμερικανικών αυτόματων εκτοξευτών χειροβομβίδων, φορητών όπλων και άλλα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης