Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γερουλάνος (υποψήφιος πρόεδρος ΠΑΣΟΚ): Στις 6 Οκτωβρίου ζητώ την ψήφο σας - Όλα και όλοι θα κριθούμε στην κάλπη

Γερουλάνος (υποψήφιος πρόεδρος ΠΑΣΟΚ): Στις 6 Οκτωβρίου ζητώ την ψήφο σας -  Όλα και όλοι θα κριθούμε στην κάλπη
 "Η μόνη υποψηφιότητα που διασφαλίζει αλλαγή ηγεσίας στον δεύτερο γύρο είναι η δική μας υποψηφιότητα", τονίζει ο Π. Γερουλάνος

"Στις 6 Οκτωβρίου ζητώ την ψήφο σας. Με την εμπιστοσύνη σας να πάμε στο δεύτερο γύρο!
Και στις 13 Οκτωβρίου εγγυώμαι αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ", τονίζει ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Π. Γερουλάνος, σε ανάρτησή του στην πλατφόμα Χ παραμονή των εσωκομματικών εκλογών.
Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Π. Γερουλάνος, σημειώνει πως "ήρθε η ώρα" και εξηγεί ότι "πριν 3 μήνες, ξεκινήσαμε μαζί μια πορεία χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς παζάρια, χωρίς εκπτώσεις. Με τις αξίες μας ψηλά.
Μια πορεία που δεν λύγισε ποτέ. Ούτε με τις δημοσκοπήσεις, ούτε με τις προβλέψεις, ούτε με τις φήμες και την παραφιλολογία.
Δεν το βάλαμε ποτέ κάτω. Και σας ευχαριστώ γι’ αυτό. Με τη δύναμη σας δείξατε, ότι τίποτα δεν λυγίζει μια προσπάθεια που βασίζεται σε αξίες. Τίποτα δεν κάμπτει έναν αγώνα Πολιτικό. Όπου το Π γράφεται με Π κεφαλαίο.
Και σήμερα βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Τούμπα οι δημοσκοπήσεις, τούμπα οι προβλέψεις, τέλος οι φήμες και η παραφιλολογία.
Όλοι πλέον σήμερα δέχονται, παραδέχονται και αποδέχονται αυτό που εμείς λέγαμε από την αρχή: Όλα και όλοι θα κριθούμε στην κάλπη. Εκεί που θα μιλήσουν τα μέλη και οι φίλοι. Εκεί που θα μιλήσει η Δημοκρατία.
Και σήμερα όλοι δέχονται, παραδέχονται και αποδέχονται πως η μόνη υποψηφιότητα που διασφαλίζει αλλαγή ηγεσίας στον δεύτερο γύρο είναι η δική μας υποψηφιότητα".
Ο κ. Γερουλάνος απευθυνόμενος "σε κάθε μέλος και φίλο του ΠΑΣΟΚ που θα έρθει στην κάλπη, που πιστεύει ότι χρειάζεται αλλαγή σελίδας στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα για να νικήσουμε τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές", αναφέρει ότι "στις 6 Οκτωβρίου ζητώ την ψήφο σας. Με την εμπιστοσύνη σας να πάμε στο δεύτερο γύρο!
Και στις 13 Οκτωβρίου εγγυώμαι αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.
Εγγυώμαι την απαρχή μιας νέας πορείας νίκης για το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα. Για την Ελλάδα. Για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα".
"Σας ευχαριστώ για την αγάπη, την εμπιστοσύνη, για όσα ζήσαμε σε αυτή την προεκλογική περίοδο.
Ραντεβού στην κάλπη!", καταλήγει.
gr.JPG

Για Μίμη Πλέσσα

"Έφυγε από κοντά μας ο άνθρωπος συνώνυμο της μελωδίας που μας ταξίδεψε, μας μελαγχόλησε, μας ανέβασε, μας έκανε να ερωτευτούμε, μας έκανε να νοσταλγήσουμε την πατρίδα, μας έκανε να τραγουδήσουμε αγκαλιά.
Καλό ταξίδι Μίμη Πλέσσα",γράφει σε ξεχωριστή του ανάρτηση ο Π. Γερουλάνος για τον θάνατο του μουσικοσυνθέτη.
γερ_1.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης