Τελευταία Νέα
Διεθνή

Διπλωματικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: Ο Vladimir Putin θα συναντηθεί με τον Ιρανό πρόεδρο Masoud Pezeshkian

Διπλωματικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: Ο Vladimir Putin θα συναντηθεί με τον Ιρανό πρόεδρο Masoud Pezeshkian
«Αυτή η συνάντηση έχει μεγάλη σημασία τόσο για τη συζήτηση διμερών θεμάτων όσο και φυσικά για τη συζήτηση της απότομα επιδεινούμενης κατάστασης στη Μέση Ανατολή»
Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin θα συναντηθεί με τον Ιρανό Πρόεδρο Masoud Pezeshkian στις 11 Οκτωβρίου 2024, στο πλαίσιο ενός ταξιδιού στο Τουρκμενιστάν.
Στη συνάντηση αναμένεται να συζητηθεί η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο βοηθός του προέδρου Yuri Ushakov.
«Αυτή η συνάντηση έχει μεγάλη σημασία τόσο για τη συζήτηση διμερών θεμάτων όσο και φυσικά για τη συζήτηση της επιδεινούμενης κατάστασης στη Μέση Ανατολή», εκτίμησε ο Ushakov για τις επερχόμενες διαπραγματεύσεις.
Ο βοηθός του προέδρου ανέφερε επίσης ότι οι διαπραγματεύσεις έχουν ήδη συμφωνηθεί στη Μόσχα, οπότε σίγουρα θα πραγματοποιηθούν.
Εκτός από τη συνάντηση με τον Pezeshkian, είναι πιθανό ο Ρώσος πρόεδρος να συνομιλήσει και με άλλους παγκόσμιους ηγέτες ή εκπροσώπους χωρών.
Νωρίτερα, η ρωσική Pravda ανέφερε ότι τα δυτικά μέσα ενημέρωσης δημιουργούν πανικό σχετικά με το θέμα μιας πιθανής ισραηλινής επίθεσης στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης