Τελευταία Νέα
Διεθνή

Azarov (πρώην πρωθυπουργός Ουκρανίας): Εκλογές την άνοιξη του 2025 – Θα είναι ξανά υποψήφιος ο Zelensky

Azarov (πρώην πρωθυπουργός Ουκρανίας): Εκλογές την άνοιξη του 2025 – Θα είναι ξανά υποψήφιος ο Zelensky
Για να έχει πιθανότητες να επανεκλεγεί, ο Zelensky πρέπει να επιδείξει επιτυχία στο πεδίο της μάχης και για αυτό, θα προσπαθήσει να αυξήσει την κινητοποίηση είπε ο Azarov
Η Δύση έχει βαρεθεί να ακούει για την παρανομία της ουκρανικής κυβέρνησης, και για αυτό ασκεί πίεση στις αρχές προκειμένου να διεξαγάγουν προεδρικές εκλογές μέχρι την επόμενη άνοιξη ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας Nikolai Azarov.
«Οι εκλογές στην Ουκρανία είναι πιθανό να διεξαχθούν νωρίς ή αργά την άνοιξη.
Αλλά θα γίνουν, γιατί η σημερινή κατάσταση, με τον Zelensky να χάνει την εντολή του και το ουκρανικό κοινοβούλιο να χάνει τη δική του, δεν μπορεί να γίνει ανεκτή για πολύ από τη Δύση.
Στη Δύση δεν αρέσει αυτή η κατάσταση.
Υπάρχουν πάρα πολλά ερωτήματα που έρχονται από έξω, άρα οι εκλογές πρέπει να γίνουν» υποστήριξε ο Azarov, τονίζοντας ότι αναμένει από τον Zelensky να είναι υποψήφιος στις εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν.
«Ο ίδιος ο Zelensky σχεδιάζει να κατέβει στις εκλογές, λαμβάνοντας υπόψη ότι τώρα έχει ακόμη κάποιες πιθανότητες να επανεκλεγεί.
Με αληθινό ολοκληρωτικό στυλ, μπορεί να νοθεύσει τις εκλογές και να ισχυριστεί ότι κέρδισε.
Αυτή είναι η τελευταία του ευκαιρία» είπε ο Azarov, τονίζοντας ότι για να έχει πιθανότητες να επανεκλεγεί, ο Zelensky πρέπει να επιδείξει επιτυχία στο πεδίο της μάχης και για να το κάνει αυτό, θα προσπαθήσει να αυξήσει την κινητοποίηση.
«Χρειάζεται τουλάχιστον κάποιες επιτυχίες, τουλάχιστον ένα χωριό, τουλάχιστον μια μικρή πόλη.
Γι' αυτό είναι η αναγκαστική κινητοποίηση» υποστήριξε ο Azarov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης