Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μαινόμενος Trump κατά ακροαριστερών - «Αποτελούν μεγαλύτερη απειλή για τις ΗΠΑ από Ρωσία και Κίνα»

Μαινόμενος Trump κατά ακροαριστερών - «Αποτελούν μεγαλύτερη απειλή για τις ΗΠΑ από Ρωσία και Κίνα»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι άνθρωποι στο εσωτερικό της χώρας».
Σχετικά Άρθρα
Σκληρή επίθεση στους ομοϊδεάτες της Kamala Harris εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος και νυν υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, Donald Trump, χαρακτηρίζοντάς τους «τρελούς ανθρώπους, παράφρονες ακροαριστερούς», σε μία εποχή που ο ιός της woke κουλτούρας και των παρελκομένων, έχει βουτήξει τις δυτικές κοινωνίες (και δη σε ΗΠΑ και Βρετανία) στη μιζέρια και τα βαριά συμφέροντα.
Ο Ρεπουμπλικάνος, σε συνέντευξή του στο Fox News που μεταδόθηκε σήμερα 14/10, ανέφερε πως, στις ΗΠΑ, «το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι άνθρωποι στο εσωτερικό της χώρας». «Έχουμε πολύ κακούς ανθρώπους. Έχουμε τρελούς ανθρώπους, παράφρονες ακροαριστερούς».
«Πάντα λέω ότι έχουμε δύο εχθρούς. Έχουμε τον εχθρό από έξω και έχουμε τον εχθρό από μέσα. Και ο εχθρός από μέσα, κατά τη γνώμη μου, είναι πιο επικίνδυνος από την Κίνα, τη Ρωσία και όλες αυτές τις χώρες», υπογράμμισε ο πρώην πρόεδρος, ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 5ης Νοεμβρίου 2024.

Μάλιστα, εκτίμησε ότι «αυτό θα πρέπει να αντιμετωπιστεί πολύ εύκολα αν είναι απαραίτητο από την Εθνοφρουρά ή, εάν είναι πραγματικά είναι αναγκαίο, από τον στρατό». Σημειώνεται πως η Εθνοφρουρά είναι ένα στρατιωτικό αμυντικό σώμα, που συνδέεται με διάφορες αμερικανικές Πολιτείες, αλλά η διοίκηση της διασφαλίζεται από το Πεντάγωνο όταν οι αποστολές είναι υπό ομοσπονδιακή εντολή.

Υπενθυμίζεται πως -τον Αύγουστο 2024- ο Ρεπουμπλικάνος είχε χαρακτηρίσει την αντίπαλό του, Kamala Harris, ως «χειρότερη υποψήφια πρόεδρο κι από τον Joe Biden».
Κατηγόρησε επίσης τη Harris ότι είναι «αδύναμη στην αντιμετώπιση του εγκλήματος» και ότι ακολουθεί πολιτική «ανοιχτών συνόρων».
«[Στην αρχή] Μας παρουσίασαν τον Joe Biden και τώρα μας παρουσιάστηκε κάποιος άλλος. Και πιστεύω ειλικρινά, θα προτιμούσα να είμαι εναντίον κάποιου άλλου», τόνισε με νόημα.
Ακολούθως, άσκησε δριμεία κριτικής στις πολιτικές θέσεις της Harris, αφού όπως είπε ανήκει «στη ριζοσπαστική αριστερά».

Οι bookmakers βλέπουν νίκη Trump στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου

Οι bookmakers βλέπουν νίκη του Donald Trump στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ,
οι οποίες είναι προγραμματισμένες για τις 5 Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με την πύλη Election Betting Odds, οι στοιχηματικές εταιρείες εκτιμούν την πιθανότητα ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ Donald Trump να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές κατά μέσο όρο στο 53,7%.

Σύμφωνα με την Election Betting Odds, η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Kamala Harris έχει κατά μέσο όρο 45,7% πιθανότητες να κερδίσει την προεδρία.
Ωστόσο, οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η Harris προηγείται του Trump.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διεξήγαγε στις 4 με 8 Οκτωβρίου το ABC σε συνεργασία με το δημοσκόπηση Ipsos, η Harris φέρεται να διατηρεί προβάδισμα 2 ποσοστιαίων μονάδων έναντι της αντιπάλου της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης