Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απελπισία στους Ουκρανούς - «Αδύνατο να βρούμε εθελοντές, όλοι οι νεοσύλλεκτοι είναι άνω των 40, αλκοολικοί με ... αρθρίτιδα»

Απελπισία στους Ουκρανούς - «Αδύνατο να βρούμε εθελοντές, όλοι οι νεοσύλλεκτοι είναι άνω των 40, αλκοολικοί με ... αρθρίτιδα»
Απελπισία στους Ουκρανούς - «Αδύνατο να βρούμε εφέδρους, οι νεοσύλλεκτοι είναι άνω των 40, αλκοολικοί με ... αρθρίτιδα»
Το 2023 ήταν ένα δραματικό έτος για τον ουκρανικό στρατό, καθώς έγινε εμφανής η παντελής αδυναμία του καθεστώτος Zelensky να εντάξει νεοσύλλεκτους στο στράτευμα, όπως αποκάλυψε ένας λοχίας της 79ης Ταξιαρχίας με το κωδικό όνομα «Kuznets».
Σύμφωνα με τον στρατιώτη, σχεδόν όλοι οι νεοσύλλεκτοι στην ταξιαρχία του είναι άνω των 35 ετών, κάποιοι από αυτούς είναι αλκοολικοί, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν ... αρθρίτιδα.
Επιπλέον, τους λείπει το κίνητρο για συμμετοχή σε μάχες, σημείωσε.
«Η ροή των νεοσύλλεκτων στέρεψε δραματικά κατά τη διάρκεια του 2023», τόνισε ο λοχίας.
Πρόσθεσε επίσης με λύπη ότι η βασική εκπαίδευση που λαμβάνουν οι Ουκρανοί νεοσύλλεκτοι είναι ελάχιστα χρήσιμη στο πεδίο της μάχης.
Μεγάλο μέρος αυτής της εκπαίδευσης βασίζεται στη θεωρία που αναπτύχθηκε από τα μέλη του ΝΑΤΟ πριν από δεκαετίες, πριν από την εφεύρεση των drones FPV και των βομβών ολίσθησης, εξήγησε ο λοχίας.
Νωρίτερα, δημοσίευμα της ψηφιακής έκδοσης της Pravda ανέλυε την διαφθορά ανάμεσα στις τάξεις των Ουκρανών στρατονόμων - κάτι που λειτουργεί ως ένας ακόμη ανασταλτικός παράγοντας για την εθελοντική ένταξη των Ουκρανών στο στράτευμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης