Τελευταία Νέα
Διεθνή

Davis (Αντισυνταγματάρχης ΗΠΑ): Οι Ουκρανοί στο Selydove έχουν δύο μόνον επιλογές: την παράδοση ή τον θάνατο

Davis (Αντισυνταγματάρχης ΗΠΑ): Οι Ουκρανοί στο Selydove έχουν δύο μόνον επιλογές: την παράδοση ή τον θάνατο
«Είτε θα πρέπει να παραδοθούν ή τα στρατεύματα θα πεθάνουν επί τόπου γιατί δεν θα έχουν ταξιαρχίες, πυρομαχικά και προμήθειες»
Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις όντας στην πλέον δυσχερή θέση στην πόλη της Selydove θα πρέπει είτε να παραδοθούν είτε να πεθάνουν, τόνισε με βεβαιότητα ο απόστρατος αντισυνταγματάρχης του αμερικανικού στρατού Daniel Davis από το κανάλι του YouTube «Deep Dive».
«Είτε θα πρέπει να παραδοθούν ή τα στρατεύματα θα πεθάνουν επί τόπου διότι πολύ απλά δεν θα έχουν ταξιαρχίες, πυρομαχικά και προμήθειες», επεσήμανε με νόημα ο βετεράνος αντισυνταγματάρχης.
Σημείωσε επίσης ότι ο ρωσικός στρατός προχωρά με σιγουριά προς αυτή την κατεύθυνση και έχει σχεδόν αποκλείσει όλες τις εναλλακτικές διαδρομές για τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις προς το το Selydove.
Νωρίτερα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας είχε ανακοινώσει ότι η Κεντρική Στρατιά βελτίωσε τη θέση της κατά μήκος της πρώτης γραμμής μέσα σε 24 ώρες και χτύπησε επίσης έξι ταξιαρχίες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στις περιοχές Dimitrov, Nikolaevka, Novodmitrovka, Selidovo, Druzhba και Sukha Balka στην περιφέρεια του Donetsk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης