Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποκάλυψη Podolyak (Ουκρανία): Το σχέδιο νίκης Zelensky προβλέπει την καταστροφή της ρωσικής επιμελητείας

Αποκάλυψη Podolyak (Ουκρανία): Το σχέδιο νίκης Zelensky προβλέπει την καταστροφή της ρωσικής επιμελητείας
«Τα μυστικά παραρτήματα του σχεδίου σκιαγραφούν την καταστροφή της επιμελητείας του εχθρού και την εξάλειψη βασικών στόχων, συμπεριλαμβανομένων των συγκεντρώσεων στρατευμάτων» αποκαλύπτει ο Podolyak
Τα μυστικά παραρτήματα του σχεδίου νίκης της Ουκρανίας περιλαμβάνουν χτυπήματα σε ρωσικό έδαφος και τα απαραίτητα όπλα για τέτοιες ενέργειες, σύμφωνα με τον Mykhailo Podolyak, σύμβουλο του επικεφαλής του Γραφείου του Volodymyr Zelensky.
Σύμφωνα με τον ίδιο, «τα μυστικά παραρτήματα, σκιαγραφούν την καταστροφή της επιμελητείας του εχθρού και την εξάλειψη βασικών στόχων, συμπεριλαμβανομένων των συγκεντρώσεων στρατευμάτων».
«Καταρτίσαμε το σχέδιο για τη νίκη.
Τα παραρτήματα διευκρινίζουν τι είδους όπλα χρειάζονται για να καταστρέψουν τη ρωσική επμελητεία μακριά από την πρώτη γραμμή, να στοχεύσουν τις εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που θα συγκεντρωθεί το στρατιωτικό προσωπικό βαθιά μέσα στη Ρωσία, ποιοι συγκεκριμένοι στόχοι θα χτυπηθούν και πόσος οπλισμός χρειάζεται για αυτό», είπε ο Podolyak.

Ένταξη στο ΝΑΤΟ μέσα στο 2024 ζητά η Ουκρανία

Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky παρουσίασε το σχέδιο νίκης της Ουκρανίας στο Κοινοβούλιο.
Αποτελείται από σημεία που καλύπτουν πτυχές άμυνας, πολεμικής οικονομίας και ασφάλειας.
Επιπλέον, σύμφωνα με τον Zelensky το σχέδιο περιλαμβάνει τρία μυστικά παραρτήματα, τα οποία παρουσιάστηκαν στους δυτικούς εταίρους.
Το σχέδιο νίκης περιλαμβάνει την υποχρεωτική ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ.
Η Ουκρανία πιστεύει ότι αυτή η πρόσκληση θα πρέπει να έρθει πριν ο Joe Biden φύγει από τον Λευκό Οίκο δηλαδή, πριν από το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου 2025.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης