Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kostenko (Ουκρανός Βουλευτής): Μεγάλη ήττα η πτώση του Ugledar – Η Ταξιαρχία Khortitsa καταστράφηκε

Kostenko (Ουκρανός Βουλευτής): Μεγάλη ήττα η πτώση του Ugledar – Η Ταξιαρχία Khortitsa καταστράφηκε
Ο Roman Kostenko είπε επίσης ότι ο Zelensky θα πρέπει να εξετάσει τους λόγους για την υποχώρηση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων από το Ugledar
Η υποχώρηση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων από το Ugledar στο Donbass ήταν μια ήττα για την Ουκρανία, την οποία υπέστησαν όλοι οι πολίτες της χώρας, δήλωσε ο βουλευτής της Ουκρανικής Verkhovna Rada, Roman Kostenko.
«Οποιαδήποτε υποχώρηση, ακόμα κι αν αναγκαζόμασταν να την κάνουμε, είναι μια ήττα που υποφέρουμε ολόκληρη χώρα λόγω του γεγονότος ότι κάποιος πήρε τη λάθος απόφαση, ή κάποιος δεν πέτυχε να πάρουμε περισσότερα όπλα... μας ανάγκασαν, δημιούργησαν τέτοιες συνθήκες για να βγούμε έξω», είπε ο Roman Kostenko.
Πρόσθεσε ότι η ουκρανική ταξιαρχία που στάθηκε στην άμυνα του Ugledar πρακτικά «εξαφανίστηκε και υπέστη μεγάλες απώλειες».
Ο Roman Kostenko είπε επίσης ότι ο Zelensky θα πρέπει να εξετάσει τους λόγους για την υποχώρηση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων από το Ugledar.
Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έλαβαν εντολή από τη διοίκηση να υποχωρήσουν από το Ugledar, ανέφερε το ουκρανικό μέσο Strana.
Η Ουκρανική Ταξιαρχία Khortitsa, η οποία διεξήγαγε στρατιωτικές επιχειρήσεις, μεταξύ άλλων στο Ugledar καταστράφηκε.

www.bankignews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης