Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βουλή – Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ) σε Μητσοτάκη: Ξεκαβαλήστε από το καλάμι, τελείωσε η παντοδυναμία σας – Βάλατε πλάτη στους Σπαρτιάτες

Βουλή – Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ) σε Μητσοτάκη: Ξεκαβαλήστε από το καλάμι, τελείωσε η παντοδυναμία σας – Βάλατε πλάτη στους Σπαρτιάτες

«Όσο συνεχίζετε επιταχύνετε την έξοδό σας από το Μαξίμου» είπε στον Πρωθυπουργό ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Σχετικά Άρθρα
«Εσείς δεν θέλετε συναίνεση αλλά συνεχή στήριξη των ισχυρών που εξυπηρετείτε», ήταν η απάντηση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Ν. Ανδρουλάκη, κατά την δευτερολογία του στην εκτός ημερησίας συζήτηση στην Βουλή για τις πυρκαγιές.
Ο κ. Ανδρουλάκης, κάλεσε τον πρωθυπουργό να απαντήσει γιατί δεν δέχθηκε η κυβέρνηση την τροπολογία που κατέθεσε για τη διακοπή της χρηματοδότησης των «Σπαρτιατών», μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου.
Ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ συναινεί με συγκεκριμένες προτάσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής κρίσης.
Τόνισε ακόμη ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να επικρίνει το ΠΑΣΟΚ για έλλειψη υπευθυνότητας όταν το 2010 το ΠΑΣΟΚ έβαλε πλάτη για να μην χρεοκοπήσει η χώρα.
«Είμαστε αξιόπιστη αντιπολίτευση και διατυπώνουμε το εναλλακτικό σχέδιο διακυβέρνησης», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως υποτιμά όλα τα κόμματα δείχνοντας αλαζονεία την οποία «θα την πληρώσετε», όπως χαρακτηριστικά παρατήρησε ανεβάζοντας τους τόνους.
«Οι ημέρες παντοδυναμίας σας είναι στο παρελθόν.
Ξεκαβαλήστε από το καλάμι.
Όσο συνεχίζετε επιταχύνετε την έξοδό σας από το Μαξίμου», υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης, κλείνοντας την ομιλία του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης