Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

H Brembo εξαγόρασε την Ohlins

tags :
H Brembo εξαγόρασε την Ohlins
Η Brembo, γνωστή για τα συστήματα φρένων υψηλής απόδοσης, ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη εξαγορά στην ιστορία της, αποκτώντας την εταιρεία κατασκευής αναρτήσεων Ohlins Racing έναντι 405 εκατομμυρίων δολαρίων.
Η Ohlins, η οποία ειδικεύεται στην τεχνολογία ανάρτησης για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, είναι σουηδική εταιρεία που ανήκε στην Tenneco, μια επιχείρηση που υποστηρίζεται από την Apollo Global Management.
Σύμφωνα με τον Matteo Tiraboschi, Εκτελεστικό Πρόεδρο της Brembo, η Ohlins αποτελεί μια ισχυρή προσθήκη στη στρατηγική της εταιρείας, βοηθώντας την να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της στην αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Ο Tiraboschi ανέφερε ότι η εξαγορά αυτή ενισχύει τη δυνατότητα της Brembo να προσφέρει ολοκληρωμένες και έξυπνες λύσεις για τα αυτοκίνητα, αξιοποιώντας τις συνέργειες ανάμεσα στις βασικές τεχνολογίες που αφορούν τη γωνία του οχήματος.
Η Ohlins Racing είναι γνωστή για την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς μεχατρονικών τεχνολογιών ανάρτησης, τόσο για δρόμο όσο και για αγώνες.
Παράγει προϊόντα όπως αμορτισέρ, μπροστινά πιρούνια, αποσβεστήρες διεύθυνσης, καθώς και λογισμικό και αλγόριθμους που υποστηρίζουν τις τεχνολογίες αυτές.
Η εταιρεία αποτελεί επίσης βασικό προμηθευτή σε πρωταθλήματα αγώνων όπως η Formula 1 και το MotoGP, ενώ αναμένεται να φτάσει σε έσοδα περίπου 144 εκατομμύρια δολάρια μέχρι το τέλος του έτους (διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης