Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δεν είμαστε ηλίθιοι - Medvedev: Συνομιλίες με ΗΠΑ για μείωση των πυρηνικών μόνο υπό δύο όρους

Δεν είμαστε ηλίθιοι - Medvedev: Συνομιλίες με ΗΠΑ για μείωση των πυρηνικών μόνο υπό δύο όρους
Μόνο εάν οι ΗΠΑ σταματήσουν να δίνουν όπλα στην Ουκρανία και εάν μπλοκάρουν την είσοδο της στο ΝΑΤΟ λέει ο Medvedev
Θα μιλήσουμε με τις ΗΠΑ για τη μείωση των στρατηγικών όπλων (START) μόνο εάν η Ουάσινγκτον σταματήσει να προμηθεύει με όπλα το Κίεβο και εάν εμποδίσει την είσοδο της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ υποστήριξε ο Dmitry Medvedev, αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας.
«Οι Αμερικάνοι συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τους πάντες σαν να είναι ηλίθιοι.
Φανταστείτε εάν η ναζιστική Γερμανία κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου πολέμου είχε προσεγγίσει τη Σοβιετική Ένωση με μια πρόταση να συμπεριλάβει σε ένα ξεχωριστό διαπραγματευτικό έγγραφο το θέμα των περιορισμών στην παραγωγή όπλων, όπως π.χ. τανκ, μαχητικά ή πυραύλους BM-13 Katyusha.
Και έλεγε, να περιορίσουμε την παραγωγή τους.
Παραλογισμός, τρέλα ή παραλήρημα;
Οι ΗΠΑ προτείνουν αρκετά σοβαρά στη Ρωσία να διαπραγματευτεί το θέμα μιας νέας συνθήκης για τη μείωση των στρατηγικών επιθετικών όπλων» επισήμανε ο Medvedev.
«Εμείς, λένε, θα προμηθεύσουμε τους νεοναζί με όλα τα είδη όπλων, συμπεριλαμβανομένων των πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς και των αεροσκαφών, και θα συζητήσουμε μαζί σας τη νέα Συνθήκη START.
Τι αγενή, κυνικά πλάσματα!
Όχι.
Αυτό θα είναι πιθανό μόνο εάν αρνηθούν να δώσουν όπλα στο καθεστώς Bandera και μπλοκάρουν την είσοδο τους στο ΝΑΤΟ» σημείωσε ο Medvedev.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης