Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γάλλοι κυνηγοί πάπιας δέχθηκαν αναπάντεχη επίθεση με ματσέτες από μετανάστες - Πολωνοί τους απώθησαν ρίχνοντας... κοπριά

tags :
Γάλλοι κυνηγοί πάπιας δέχθηκαν αναπάντεχη επίθεση με ματσέτες από μετανάστες - Πολωνοί τους απώθησαν ρίχνοντας... κοπριά
Προηγουμένως, σε άλλη επίθεση Πολωνοί αγρότες αποφάσισαν να προστατευτούν από τους μετανάστες με τη βοήθεια κοπριάς
Ένα πλήθος 60 μεταναστών με ματσέτες και επικίνδυνο οπλισμό επιτέθηκε σε καλύβα κυνηγών στην κοινότητα Tardingen στη βόρεια Γαλλία γράφει η Le Journal du Dimanche (JDD).
«Το βράδυ της Κυριακής, ενώ βρίσκονταν στην καλύβα τους, τρεις κυνηγοί πάπιας και ένα τρίχρονο παιδί δέχθηκαν επίθεση από περίπου 60 μετανάστες στο Tardingen.
Μετά την επίθεση, η αστυνομία δεν επέτρεψε σε αυτούς τους μετανάστες να διασχίσουν τη Μάγχη προς τη Μεγάλη Βρετανία», αναφέρει το άρθρο.
Μετανάστες με σιδερένιες ράβδους και μαχαίρια έσπασαν τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων των κυνηγών, έκλεψαν προσωπικά τους αντικείμενα και στη συνέχεια έσπασαν πράγματα από το σπίτι.
Προηγουμένως, σε άλλη επίθεση Πολωνοί αγρότες αποφάσισαν να προστατευτούν από τους μετανάστες με τη βοήθεια κοπριάς.
Έριξαν κοπριά χοίρων κατά μήκος των συνόρων με τη Λευκορωσία με την ελπίδα να τρομάξουν τους μετανάστες από τις μουσουλμανικές χώρες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης