Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Orban (Ούγγρος Πρωθυπουργός) γυμνάζεται με τον «παλιό γνώριμο» Schwarzenegger στη Βουδαπέστη – H σχέση φιλίας των δύο αντρών

tags :
Ο Orban (Ούγγρος Πρωθυπουργός) γυμνάζεται με τον «παλιό γνώριμο» Schwarzenegger στη Βουδαπέστη – H σχέση φιλίας των δύο αντρών

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός φιλοξένησε τον αγαπημένο ηθοποιό

Ο διάσημος ηθοποιός, bodybuilder και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια Arnold Schwarzenegger επισκέφθηκε την ουγγρική πρωτεύουσα, όπου συναντήθηκε με τον Ούγγρο πρωθυπουργό Orban.
Ο εμβληματικός ηθοποιός του Terminator, με καταγωγή από το Thal της Αυστρίας, έκανε μια βόλτα με αυτοκίνητο στους δρόμους της Βουδαπέστης με τον πολιτικό, επισκέφτηκε το ουγγρικό κοινοβούλιο και το μοναστήρι των Καρμελιτών και ασκήθηκαν μαζί στο γυμναστήριο.
Ο ηθοποιός πήγε να επισκεφθεί την Ουγγαρία κατά τη διάρκεια της άδειάς του, καθώς αυτή τη στιγμή γυρίζει τη δεύτερη σεζόν της σειράς δράσης Fubar για το Netflix στην Πράγα.
Ο Ούγγρος πρωθυπουργός ανακοίνωσε τη συνάντηση με τον «παλιό του φίλο» στο κοινωνικό δίκτυο X.
Ο Orbán δημοσίευσε στη συνέχεια αρκετές φωτογραφίες με τον Schwarzenegger από το μοναστήρι των Carmelite, το πολυτελές εστιατόριο Déryné και από το γυμναστήριο όπου προπονούνταν μαζί.

«Ξέχασα το μπλουζάκι μου για γυμναστική στο σπίτι, αλλά ο προπονητής δεν είχε έλεος», σχολίασε ο Orbán σε μια φωτογραφία από το γυμναστήριο.
Ο Schwarzenegger αφιέρωσε το τελευταίο του βιβλίο «Be Useful: 7 Principles for Life» στον Orbán ως αποχαιρετιστήριο δώρο.
Στα κοινωνικά του δίκτυα, ο Orban δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο από τη μέρα που πέρασαν μαζί, όπου ο πρωθυπουργός κάθισε πίσω από το τιμόνι ενός πολυβάν και έδειξε στον ηθοποιό την ομορφιά της Βουδαπέστης.
Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν βρέθηκε για πρώτη φορά στη Βουδαπέστη, αντίθετα την επισκέπτεται εδώ αρκετά συχνά.
Το 2018, γύρισε το σίκουελ «Terminator: Dark Fate» στην ουγγρική πρωτεύουσα.
Ο πρώην bodybuilder επισκέφτηκε τον Orbán στη μέση των εργασιών για τη σειρά δράσης Fubar, η οποία αυτή τη στιγμή γυρίζεται στους δρόμους της Πράγας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης