Τελευταία Νέα
Διεθνή

Scholz (Γερμανία): Έχει έρθει η ώρα για ειρήνη στην Ουκρανία – Συζητήσεις με συμμετοχή Ρωσίας

Scholz (Γερμανία): Έχει έρθει η ώρα για ειρήνη στην Ουκρανία – Συζητήσεις με συμμετοχή Ρωσίας
Υπενθυμίζεται πως, στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Scholz, μιλώντας στην Bundestag, είπε ότι είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί διάσκεψη για την επίλυση της ουκρανικής σύγκρουσης, στην οποία θα πρέπει να συμμετάσχει η Ρωσία…
Να διερευνηθούν τα όποια περιθώρια υπάρχουν για να υπάρξει ειρήνη στην Ουκρανία ζήτησε από την παγκόσμια κοινότητα ο Γερμανός καγκελάριος Olaf Scholz κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Αστάνα του Καζακστάν.
Παρότι υποστήριξε ότι η Γερμανία θα συνεχίσει να υποστηρίζει το Κίεβο, «είναι σαφές ότι είναι απαραίτητο να μελετήσουμε τις δυνατότητας να υπάρξει μια ειρηνική εξέλιξη. Έχει έρθει η ώρα»
Την ίδια στιγμή, ο καγκελάριος κατηγόρησε για άλλη μια φορά τη Ρωσία και δήλωσε ότι, κατά τη γνώμη του, θα μπορούσε να βοηθήσει ανά πάσα στιγμή να τερματιστεί η σύγκρουση.
Υπενθυμίζεται πως, στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Scholz, μιλώντας στην Bundestag, είπε ότι είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί διάσκεψη για την επίλυση της ουκρανικής σύγκρουσης, στην οποία θα πρέπει να συμμετάσχει η Ρωσία.
Στις 8 Σεπτεμβρίου, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση ZDF, σημείωσε ότι στη σύγκρουση στην Ουκρανία είχε έρθει η στιγμή να συζητήσουμε πώς θα επιτευχθεί ειρήνη και τάχθηκε υπέρ της συμμετοχής της Ρωσίας σε μια νέα σύνοδο κορυφής.
Ο καγκελάριος επέμεινε ότι θα πραγματοποιηθεί νέα διάσκεψη «σε κάθε περίπτωση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης