Τελευταία Νέα
Διεθνή

Διαψεύδει η Ρωσία – Δεν μίλησαν 7 φορές από το 2021 Putin και Trump

Διαψεύδει η Ρωσία – Δεν μίλησαν 7 φορές από το 2021 Putin και Trump
Στο βιβλίο «WAR» του Αμερικανού δημοσιογράφου Bob Woodward γίνεται λόγος για 7 ιδιωτικές συνομιλίες Putin - Trump από το 2021
Διαψεύδει η Ρωσία τους ισχυρισμούς ότι ο Ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin συνομίλησε 7 φορές με τον Donald Trump από το 2021, όταν και αποχώρησε από την ηγεσία του Λευκού Οίκου.
«Όχι αυτό δεν είναι αλήθεια» υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitry Peskov απαντώντας σε ερώτηση για το κατά πόσο αληθεύουν οι ισχυρισμοί του γνωστού Αμερικανού δημοσιογράφου Bob Woodward, όπως αυτοί διατυπώνονται στο βιβλίο του «WAR» που θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 15 Οκτωβρίου.
Στο βιβλίο αυτό γίνεται λόγος για 7 ιδιωτικές συνομιλίες μεταξύ του Trump και του Putin, καθώς και για μια μυστική παράδοση ιατρικού εξοπλισμού για τον Covid για προσωπική χρήση κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας.
Ο Peskov επιβεβαίωσε ότι στην αρχή της πανδημίας ο Trump έστειλε εξοπλισμό στη Μόσχα για την πραγματοποίηση τεστ για covid.
«Στείλαμε και εμείς εξοπλισμό στις ΗΠΑ για την καταπολέμηση του covid στην αρχή της πανδημίας.
Όμως, όσον αφορά τις τηλεφωνικές κλήσεις, αυτές δεν είναι αλήθεια» επισήμανε ο Peskov.
Τις πληροφορίες για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες Trump – Putin διέψευσε και ο διευθυντής επικοινωνίας της εκστρατείας του Trump, Steven Cheung.
«Καμία από αυτές τις ψεύτικες ιστορίες του Bob Woodward δεν απηχούν την αλήθεια» επισήμανε ο Cheung ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο Jason Miller, σύμβουλος του Trump, ο οποίος υποστήριξε πως ουδέποτε άκουσε τον Trump και τον Putin να συνομιλούν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης