Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κόλαση δίχως τέλος για τους Παλαιστίνιους - Τουλάχιστον 400.000 άνθρωποι έχουν παγιδευτεί στη βόρεια Γάζα

Κόλαση δίχως τέλος για τους Παλαιστίνιους - Τουλάχιστον 400.000 άνθρωποι έχουν παγιδευτεί στη βόρεια Γάζα
Η Παλαιστινιακή Υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης δήλωσε ότι έλαβε ανεπιβεβαίωτες αναφορές ότι δεκάδες Παλαιστίνιοι μπορεί να έχουν σκοτωθεί στην Jabaliya
Τουλάχιστον 400.000 άνθρωποι έχουν παγιδευτεί στη βόρεια Γάζα και τα καταφύγια αναγκάστηκαν να κλείσουν για πρώτη φορά, δήλωσε αξιωματούχος του ΟΗΕ.
Ο Philippe Lazzarini, επικεφαλής της Παλαιστινιακής Υπηρεσίας Προσφύγων του ΟΗΕ (UNRWA), δήλωσε ότι οι βασικές προμήθειες έχουν σχεδόν εξαντληθεί στην περιοχή και «η πείνα εξαπλώνεται».
Οι πρόσφατες εντολές εκκένωσης από τις ισραηλινές αρχές αναγκάζουν τους ανθρώπους να φεύγουν ξανά, ειδικά από τον καταυλισμό Jabaliya», τόνισε, σύμφωνα με το SkyNews.
«Πολλοί αρνούνται γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι κανένα μέρος οπουδήποτε στη Γάζα δεν είναι ασφαλές».
Ο ισραηλινός στρατός έχει επανειλημμένα εκδώσει εντολές εκκένωσης για τους κατοίκους της Jabaliya και των γύρω περιοχών.
Η Παλαιστινιακή Υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης δήλωσε ότι έλαβε ανεπιβεβαίωτες αναφορές ότι δεκάδες Παλαιστίνιοι μπορεί να έχουν σκοτωθεί στην Jabaliya και σε άλλες περιοχές της βόρειας Γάζας, αλλά δεν μπόρεσε να τους προσεγγίσει λόγω των ισραηλινών βομβαρδισμών.


gaza_1.jpeg

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης