Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισραήλ σε αμόκ: Ο Netanyahu να μείνει στην Ιστορία – Να επιτεθεί στα πυρηνικά του Ιράν

Ισραήλ σε αμόκ: Ο Netanyahu να μείνει στην Ιστορία – Να επιτεθεί στα πυρηνικά του Ιράν
Τι θα είχε συμβεί στην τελευταία επίθεση αν το Ιράν δεν είχε βαλλιστικούς πυραύλους αλλά μια ατομική βόμβα διερωτάται Ισραηλινός βουλευτής
Αυξάνονται οι εκκλήσεις Ισραηλινών πολιτικών που ζητούν από την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Benjamin Netanyahu να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να μείνει στην Ιστορία, πραγματοποιώντας επίθεση στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν.
«Πιστεύω ότι ο πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu πρέπει να κάνει ό,τι είναι καλό για το κράτος του Ισραήλ» υποστήριξε μιλώντας στο ισραηλινό ραδιόφωνο Radio 103FM ο Moshe Saada, βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Likud.
«Έχει τώρα μια μοναδική ιστορική ευκαιρία να τον θυμούνται στα βιβλία της ιστορίας ως υπερασπιστή του Ισραήλ και της Δύσης και το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να επιτεθεί στις πυρηνικές τοποθεσίες του Ιράν.
Αυτό πρέπει να γίνει.
Σκεφτείτε τι θα είχε συμβεί στην τελευταία επίθεση αν το Ιράν δεν είχε βαλλιστικούς πυραύλους αλλά μια ατομική βόμβα;
Τι θα έκαναν οι Ισραηλινοί;
Η αποθήκευση νερού σε μπουκάλια, τα καταφύγια για βόμβες, δεν θα βοηθούσαν.
Πιστεύω ότι είναι εφικτό» είπε ο Ισραηλινός βουλευτής, ο οποίος αναγνώρισε την πολυπλοκότητα μιας τέτοιας κίνησης, επισημαίνοντας ότι σε κάθε περίπτωση μια τέτοια επιχείρηση θα πρέπει να γίνει σε συντονισμό με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης