Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Στην Ιαπωνία η Κεφαλογιάννη για τη διεθνή τουριστική έκθεση «Tourism EXPO Japan 2024» - Τιμώμενη χώρα η Ελλάδα

Στην Ιαπωνία η Κεφαλογιάννη για τη διεθνή τουριστική έκθεση «Tourism EXPO Japan 2024» - Τιμώμενη χώρα η Ελλάδα
Οι συναντήσεις της υπουργού Τουρισμού
Σχετικά Άρθρα
Στην Ιαπωνία για τα εγκαίνια της μεγάλης διεθνούς τουριστικής έκθεσης του Τόκιο «Tourism EXPO Japan 2024», στην οποία η τιμώμενη χώρα είναι η Ελλάδα, μεταβαίνει η Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Ιαπωνία η κα Κεφαλογιάννη θα συναντηθεί με τον Ιάπωνα ομόλογό της, Υπουργό Χωροταξίας, Υποδομών, Μεταφορών και Τουρισμού, κ. Saito, την Κυβερνήτη του Τόκιο κα Koike, επιχειρηματίες και τουριστικούς παράγοντες με στόχο την ενίσχυση των συνεργασιών και την ανάπτυξη των τουριστικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.
Ακόμη, θα έχει συναντήσεις με δημοσιογράφους και θα συμμετάσχει σε ειδική εκδήλωση – συζήτηση με τη συμμετοχή Υπουργών Τουρισμού από 10 χώρες και εκπροσώπων από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού (UNWTO), καθώς και από Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού (WTTC).
Σημειώνεται ότι η επίσκεψη της Υπουργού γίνεται και με αφορμή το «Έτος Πολιτισμού -Τουρισμού Ελλάδας Ιαπωνίας 2024».
Μάλιστα, θα εγκαινιάσει στο Τόκιο την έκθεση του Robert McCabe «Χαίρε Ξένε Στην χώρα των Ονείρων», στην οποία αποτυπώνεται μια διαχρονική Ελλάδα γεμάτη συναίσθημα, αυθεντικότητα και ιστορία. Επίσης, θα απευθύνει χαιρετισμό στην ειδική εκδήλωση που οργανώνει το Υπουργείο Τουρισμού για την παρουσίαση της επετειακής έκδοσης του έργου του Νίκου Καζαντζάκη «Ταξιδεύοντας στην Ιαπωνία», στην ιαπωνική γλώσσα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης