Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Οι τιμές της νέας Skoda Octavia στην Ελλάδα

tags :
Οι τιμές της νέας Skoda Octavia στην Ελλάδα
Διαθέτει μοντέρνα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, όπως τα νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED Matrix, τα οποία προσφέρουν πιο αποδοτικό φωτισμό και καλύτερη ορατότητα
Η νέα Skoda Octavia είναι πλέον διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά, φέρνοντας μια σειρά από βελτιώσεις και αναβαθμίσεις στην τέταρτη γενιά του δημοφιλούς μοντέλου.
Η νέα Octavia διαθέτει μοντέρνα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, όπως τα νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED Matrix, τα οποία προσφέρουν πιο αποδοτικό φωτισμό και καλύτερη ορατότητα.
Η μάσκα έχει επανασχεδιαστεί με δυναμικά χαρακτηριστικά, ενώ στο πίσω μέρος οι αλλαγές περιλαμβάνουν λεπτότερα φωτιστικά σώματα, το νέο λογότυπο της Skoda και έναν ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, που προσδίδει μια πιο σπορ εμφάνιση.
Στο εσωτερικό, οι αλλαγές είναι ακόμα πιο ουσιαστικές.
Τα νέα, πιο premium υλικά και η καινούργια οθόνη αφής 13 ιντσών προσφέρουν αναβαθμισμένη αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης.
Το επίπεδο εξοπλισμού είναι βελτιωμένο, με προηγμένα συστήματα infotainment και άνεσης, ενώ η γενική αίσθηση της καμπίνας έχει αναβαθμιστεί σημαντικά (διαβάστε περισσότερα)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης