Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βολές Νοτοπούλου κατά Κασσελάκη: 'Εχει ιδιοκτησιακή αντίληψη, δεν μπορεί να είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Δεν είχε μόνο σε μένα επιθετική συμπεριφορά

Βολές Νοτοπούλου κατά Κασσελάκη: 'Εχει ιδιοκτησιακή αντίληψη, δεν μπορεί να είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Δεν είχε μόνο σε μένα επιθετική συμπεριφορά
"Δεν εκφράζει τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς" ο Στ. Κασσελάκης, τόνισε η Κ.Νοτοπούλου
Σχετικά Άρθρα
Έχει ιδιοκτησιακή αντίληψη για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης, δήλωσε η βουλευτής του κόμματος, Κ. Νοτοπούλου, εξαπολύντας νέα επίθεση εναντίον του.
Μάλιστα, σχολιάζοντας την προαναγγελία της υποψηφιότητας του στις εσωκομματικές εκλογές του Νοεμβρίου,η κα Νοτοπούλου μιλώντας στον  ΣΚΑΪ ανέφερε ότι «η αφίσα του πρώην προέδρου απηχεί και την αντίληψή του για τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν πρόκειται για τον "δικό μας ΣΥΡΙΖΑ", αλλά για τον "δικό του ΣΥΡΙΖΑ". Και αυτό γιατί έχει ιδιοκτησιακή αντίληψη, ένα πολύ έντονο "εγώ" που καταλαμβάνει όλον τον χώρο». «Δεν εκφράζει τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς», είπε χαρακτηριστικά.
Με φόντο τα υψηλά ποσοστά του κ. Κασσελάκη για την προεδρία του κόμματος, η ίδια δεν σχολίασε τα δημοσκοπικά ευρήματα, σημειώνοντας πως «τα ποσοστά μας είναι έτσι κι αλλιώς χαμηλά, καθώς ένα μεγάλο ποσοστό του κόσμου έχει απομακρυνθεί από τους κόλπους της παράταξης και περιμένει να δει ανάληψη ευθύνης, πολιτική σοβαρότητα και αξιοπιστία, χαρακτηριστικά τα οποία ο κ. Κασσελάκης απέδειξε εκ του αποτελέσματος ότι ούτε τα έχει, ούτε επιθυμεί να συμβάλει στην ανάταξη του κόμματος».
«Ο ίδιος είχε πάρα πολύ χρόνο, είχε την πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό του μετά τη διάσπαση και αποχώρηση των πρώην συντρόφων, ήμασταν κι εμείς δίπλα του, το ερώτημα όμως δεν είναι πόσο λατρεύουμε τον ηγέτη, αλλά πόσο αποτελεσματικοί είμαστε», πρόσθεσε.

Για bullying

Σε ερώτηση για τις καταγγελίες της, ανέφερε πως «εγώ δεν ποινικοποιώ την πολιτική ζωή, τη διαχωρίζω από όλα τα υπόλοιπα, ακόμη και από επιθετικές συμπεριφορές ή bullying. Προς το παρόν περιμένω την απάντηση του κ. Κασσελάκη, τον έχω καλέσει δημόσια να τοποθετηθεί, δεν το κάνει. Γνωρίζετε ότι δεν ήταν η μόνη αυταρχική συμπεριφορά. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κασσελάκης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης