Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κάηκε το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα

Κάηκε το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα
 «Οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες, έλιωσε η οροφή του σπιτιού. Δεν έχω ασφάλεια, ας πρόσεχα», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής
Αντιμέτωπος με ένα αναπάντεχο επεισόδιο ήρθε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος όπως ενημέρωσε στην έναρξη της εκπομπής, το σπίτι του ξαφνικά τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε όλος ο πάνω όροφος
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος την που βρισκόταν στο δωμάτιό του το πρωί, παρατήρησε κάτι παράξενο στον πίνακα ηλεκτροδότησης και ξαφνικά έγινα μια έκρηκη στον πίνακα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η φωτιά.
Ο ίδιος παρέμεινε ψύχραιμος και κάλεσε την Πυροσβεστική η οποία σύμφωνα με την μαρτυρία του Γιώργου Λιάγκα έφτασε σε μόλις 8 λεπτά.
Από τη πυρκαγιά που ξέσπασε προέκυψαν σοβαρές υλικές ζημιές ωστόσο ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του.
«Είναι μία μεζονέτα, κάηκε όλος ο πάνω όροφος. Ευτυχώς, είμαστε καλά, πήρε φωτιά ο πίνακας, προήλθε από τον πίνακα. Φλόγες, καπνοί κτλ. Πήρα την Πυροσβεστική, θέλω να ευχαριστήσω τους άνδρες της Πυροσβεστικής που ήρθαν σε 8 λεπτά από την ώρα που τους κάλεσα. Εγώ δεν μπορούσα να μπω, γιατί το σπίτι είχε γεμίσει με μαύρους καπνούς. Μπήκαν με ειδικές μάσκες στον πάνω όροφο του σπιτιού κι ευτυχώς δεν είχε επεκταθεί η φωτιά. Οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες, έλιωσε η οροφή του σπιτιού. Δεν έχω ασφάλεια, ας πρόσεχα», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 και τόνισε ότι τα υλικά φτιάχνονται.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης