Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Κίνα ο Στυλιανίδης - Γιατί επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Τούρκο υπουργό Εσωτερικών

Στην Κίνα ο Στυλιανίδης - Γιατί επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Τούρκο υπουργό Εσωτερικών
Οι συναντήσεις του Χρ. Στυλιανίδη στο Πεκίνο
Σχετικά Άρθρα
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο υπουργό Εσωτερικών, Ali Yerlikaya , είχε από την Κίνα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης.
Η επικοινωνία έγινε αργά το βράδυ της Δευτέρας 23/9, κατόπιν πρωτοβουλίας του Τούρκου υπουργού.
Οι κ.κ. Στυλιανίδης και Yerlikaya συζήτησαν σε θετικό κλίμα και επιβεβαίωσαν την καλή συνεργασία των δύο πλευρών στη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών και ιδιαίτερα την καλή συνεργασία της ελληνικής και τουρκικής ακτοφυλακής.
Αναφορικά με το περιστατικό στην Αλικαρνασσό, συμφώνησαν στη σκοπιμότητα αποφυγής παρόμοιων συμβάντων που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις.
Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών σκάφος του ελληνικού Λιμενικού έφτασε στα παράλια της Τουρκίας στην Αλικαρνασσό, κατά τη διάρκεια καταδίωξης ενός φουσκωτού με διακινητή.

Στο Πεκίνο ο Στυλιανίδης

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης, πραγματοποιεί σήμερα,Τρίτη 24/9 και αύριο, τετάρτη 25/9, επίσκεψη στο Πεκίνο, προκειμένου να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Φόρουμ για τις Βιώσιμες Μεταφορές.
Μάλιστα, κατά τη διήμερη παραμονή του στην κινεζική πρωτεύουσα ο υπουργός θα συναντηθεί και με τον Κινέζο Υπουργό Μεταφορών Li Xiaopeng και με τον Πρόεδρο της Cosco Wan Min.\

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης