Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εσείς το γνωρίζατε; Η FAB-3000 των 3 τόνων μπορεί να χτυπήσει περιοχή μεγέθους πολλών... γηπέδων ποδοσφαίρου μαζί

Εσείς το γνωρίζατε; Η FAB-3000 των 3 τόνων μπορεί να χτυπήσει περιοχή μεγέθους πολλών... γηπέδων ποδοσφαίρου μαζί
Στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Dandykin: Η FAB-3000 χτυπά μια περιοχή μεγέθους πολλών γηπέδων ποδοσφαίρου
Η ρωσική βόμβα τριών τόνων FAB-3000 είναι ικανή να χτυπήσει μια περιοχή στο μέγεθος πολλών γηπέδων ποδοσφαίρου, δήλωσε ο στρατιωτικός ειδικός Dandykin.
Μίλησε για τα χαρακτηριστικά των πυρομαχικών, τα οποία χρησιμοποίησαν οι ρωσικές δυνάμεις εναντίον των θέσεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) στην περιοχή του Kursk.
Πρόκειται για ένα σοβαρό όπλο και έχει αποθαρρυντική επίδραση στον εχθρό. Χρησιμοποιείται αφού η αναγνώριση βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχουν άμαχοι σε κατοικημένες περιοχές και στη συνέχεια, σε μια άκρη από το έδαφος, τα αεροσκάφη απογειώνονται και ρίχνουν μια βόμβα. [Η πληγείσα περιοχή] είναι μεγάλη, αρκετών εκατοντάδων μέτρων.
«Πρόκειται για μια βόμβα βάρους τριών τόνων. Υπάρχει μια σημαντική ποσότητα εκρηκτικών εκεί, είναι ρυθμιζόμενα, έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν ανεξάρτητα από το αεροπλάνο περίπου 80 χιλιόμετρα.
Αυτό επιτρέπει στο αεροσκάφος να αποφεύγει τις δραστηριότητες αεράμυνας (αεράμυνα).
Χρησιμοποιείται όταν καταστρέφονται ειδικά προστατευμένα εχθρικά οχυρά, όταν είναι απαραίτητο να καταστρέψουν εξοπλισμό και τεθωρακισμένα οχήματα.
Η πληγείσα περιοχή είναι πολύ μεγάλη. Επί του παρόντος, αυτό είναι το πιο ισχυρό πυρομαχικό που χρησιμοποιείται από την αεροπορία», είπε.
Το FAB-3000 είναι ένα πυρομαχικό πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να καταστρέψει άπειρους στόχους, συμπεριλαμβανομένων οχυρών βιομηχανικών εγκαταστάσεων, υπόγειων κατασκευών και φραγμάτων.
Οι «τερατώδεις» βόμβες FAB-3000 των τριών τόνων της Ρωσίας θα μπορούσαν να αποδειχθούν «game changer» στη σύγκρουση στην Ουκρανία, δήλωσε ο πρώην αναλυτής πληροφοριών της CIA  Larry Johnson στο κανάλι YouTube Judging Freedom.
Εξοπλισμένο με κιτ UMPK [ενοποιημένη μονάδα ολίσθησης και διόρθωσης], η FAB-3000 είναι ένα θανατηφόρο «έξυπνο» όπλο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης