Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκληρή κόντρα Ηλιόπουλου - Αγαπηδάκη: «Έκανες καριέρα ως τρολ» – «Δεν θα απολογηθώ επειδή δεν είμαι Αριστερή»

Σκληρή κόντρα Ηλιόπουλου - Αγαπηδάκη: «Έκανες καριέρα ως τρολ» – «Δεν θα απολογηθώ επειδή δεν είμαι Αριστερή»
Το έντονο φραστικό επεισόδιο άρχισε όταν η κ. Αγαπηδάκη κατηγόρησε τον κ. Ηλιόπουλο για «σπέκουλα
Σε υψηλούς τόνους κινήθηκε η αντιπαράθεση ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Αριστεράς Νάσο Ηλιόπουλο και τη βουλευτή και αναπλ. υπουργό Υγείας, Ειρήνης Αγαπηδάκη.
Η συζήτησε έγινε με αφορμή επίκαιρη ερώτηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Νέας Αριστεράς για την κατάσταση του Κέντρου Υγείας Αίγινας.
Το έντονο φραστικό επεισόδιο άρχισε όταν η κ. Αγαπηδάκη κατηγόρησε τον κ. Ηλιόπουλο για «σπέκουλα» με φόντο τις αναφορές του για την απώλεια ζωής ενός νέου ανθρώπου, επειδή, όπως υποστήριξε, απουσίαζε το πλωτό ασθενοφόρο.
Ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς απάντησε σε έντονο ύφος χαρακτηρίζοντας την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας «τρολ» και κατηγορώντας την ότι με αυτόν τον τρόπο «έκανε καριέρα». Όταν μάλιστα ο προεδρεύων της Ολομέλειας, Βασίλειος Βιλιάρδος, του ζήτησε να ανακαλέσει, εκείνος αρνήθηκε, τονίζοντας πως «δεν ανακαλώ τίποτα. Τρολ από τα Lidl είναι».
Η κυρία Αγαπηδάκη όταν πήρε εκ νέου τον λόγο και ενώ ο κ. Ηλιόπουλος είχε αποχωρήσει από την Ολομέλεια, σχολίασε πως «δεν ανέχομαι επειδή οι πολιτικές μου πεποιθήσεις ανήκουν στη ΝΔ και όχι στο ΣΥΡΙΖΑ και να με αποκαλεί τρολ: «Ξέρετε τι είναι τα τρολ;
Τρολ είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από κουκούλες. Εγώ μιλούσα επώνυμα και ασκούσα κριτική, είχα το θάρρος της γνώμης μου. Ο ΣΥΡΙΖΑ μου κατέστρεψε τη ζωή. Δεν θα απολογηθώ που δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα απολογηθώ που δεν είμαι Αριστερή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης