Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ροντέο ο ΣΥΡΙΖΑ - Σοβαρά επεισόδια στην οργάνωση της Καλλιθέας - Καταγγέλλουν υποστηρικτές του Κασσελάκη για προπηλακισμούς

Ροντέο ο ΣΥΡΙΖΑ - Σοβαρά επεισόδια στην οργάνωση της Καλλιθέας - Καταγγέλλουν υποστηρικτές του Κασσελάκη για προπηλακισμούς
Όπως υποστηρίζουν, έλαβαν χώρα προπηλακισμοί εναντίον τους από άλλα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ - υποστηρικτές του έπτωτου προέδρου
Σοβαρά επεισόδια με προπηλακισμούς έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της οργάνωσης μελών του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα.
Όπως καταγγέλλουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που πρόσκεινται στην πλειοψηφία του κόμματος, το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Οργάνωσης Μελών που συνεκλήθη εν όψει του έκτακτου συνεδρίου του κόμματος.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, οι υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη από άλλες περιοχές φέρονται να συγκεντρώθηκαν και να αποδοκίμασαν τα μέλη και τα στελέχη που συμμετείχαν στη συνεδρίαση.
Όπως υποστηρίζουν, έλαβαν χώρα προπηλακισμοί εναντίον τους από άλλα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ - υποστηρικτές του έκπτωτου προέδρου.
Υπενθυμίζεται ότι αύριο συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο την συλλογή στοιχείων και υπογραφών από τον Στέφανο Κασσελάκη, πρωτοβουλία που έχει γίνει δεκτή με ιδιαίτερη σφοδρότητα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης