Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέα γραφεία Κασσελάκη για τον προεκλογικό του αγώνα στη μάχη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ - Μέχρι πότε θα είναι σε ισχύ το μισθωτήριο

Νέα γραφεία Κασσελάκη για τον προεκλογικό του αγώνα στη μάχη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ - Μέχρι πότε θα είναι σε ισχύ το μισθωτήριο
Το μισθωτήριο είναι σε ισχύ μέχρι την ημερομηνία του β' γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
Στην ενοικίαση γραφείων για τον προεκλογικό του αγώνα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης, κάνοντας ακόμη ένα βήμα μετά το το δικό του site, αναμένοντας ότι στο Συνέδριο του κόμματος στις 8-10/11 θα πάρει το "πρασινο φως" ώστε να ειναι υποψήφιος στην εκλογική κούρσα.
«Ο Στέφανος Κασσελάκης νοίκιασε γραφεία για τον προεκλογικό του αγώνα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφεραν πηγές από το περιβάλλον του, προσθέτοντας ότι «στους χώρους αυτούς θα στεγάζονται ο ίδιος, οι συνεργάτες του και όσοι είναι δυνατόν από τους χιλιάδες εθελοντές που ήδη δήλωσαν την υποστήριξή τους στο site της υποψηφιότητάς του odikosmassyriza.gr».
Σύμφωνα με τι ίδιες πηγές, «το μισθωτήριο είναι σε ισχύ μέχρι την ημερομηνία του β' γύρου των εσωκομματικών εκλογών», ενώ «η ενοικίαση έγινε, καθώς από κάπου θα πρέπει να συντονίζεται ο προεκλογικός αγώνας, αφού κάποιοι βιάστηκαν να τον απομακρύνουν από το γραφείο του και να κλειδώσουν τα email του μέσα σε μια νύχτα».
«Ο Στέφανος Κασσελάκης πάντα κινείται με διαφάνεια. Θα μπορούσαν απλά επικοινωνώντας μαζί μας να μάθουν την αλήθεια και να αποφεύγουν τις εσφαλμένες πληροφορίες που γράφονται.Ένα τηλεφώνημα θα ήταν αρκετό», κατέληξαν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης