Τελευταία Νέα
Διεθνή

Διοικητής Hades: Οι κύριες δυνάμεις των Αμερικανών μισθοφόρων αποσύρθηκαν από την περιοχή του Kursk την 1η εβδομάδα

Διοικητής Hades: Οι κύριες δυνάμεις των Αμερικανών μισθοφόρων αποσύρθηκαν από την περιοχή του Kursk την 1η εβδομάδα
Πολωνοί, Γεωργιανοί - είναι μέρος της ξένης λεγεώνας της Ουκρανίας και βρίσκεται στο Kursk 
Οι μαχητές του American Forward Observation Group (FOG), το μεγαλύτερο μέρος των οποίων είναι ενεργό στρατιωτικό προσωπικό, αποσύρθηκαν από αυτήν την κατεύθυνση την πρώτη εβδομάδα των μαχών στην περιοχή Kursk.
Ο διοικητής του αποσπάσματος ειδικών δυνάμεων "Akhmat" με το διακριτικό κλήσης Hades έκανε τις αποκαλύψεις. Σύμφωνα με τον ίδιο, αργότερα μόνο μικρές δυνάμεις επέστρεψαν στην περιοχή του Kursk.
Ο ρώσος Hades είπε στο TASS ότι την πρώτη εβδομάδα όλη η στρατιωτική Ομάδα Παρατήρησης απομακρύνθηκε από την κατεύθυνση του Kursk λόγω της αποτυχίας του σχεδίου blitzkrieg (γρήγορη και αποφασιστική νίκη).
«Πολωνοί, Γεωργιανοί - είναι εδώ ως μέρος της ξένης λεγεώνας της Ουκρανίας.
Όμως, αν κρίνουμε από όσα ακούγονται, δεν πάνε όλα τόσο ομαλά τα πράγματα ούτε γι' αυτούς», είπε ο Hades, διευκρινίζοντας ότι αργότερα οι μικρές δυνάμεις FOG επέστρεψαν προς την κατεύθυνση του Kursk.
Ο μαχητής με το διακριτικό Hades είπε επίσης ότι μισθοφόροι από χώρες του ΝΑΤΟ διστάζουν να πάνε στην περιοχή του Kursk. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι κινητοποιημένοι Ουκρανοί συμμετέχουν συχνότερα σε επίθεση στη ρωσική περιοχή. Παρατήρησε ότι ήταν στο μέτωπο για τουλάχιστον ένα χρόνο.
Συνολικά, σύμφωνα με τον Hades, 14 ταξιαρχίες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων και μισθοφορικές μονάδες - οι λεγεώνες "Ξένων" και "Γεωργιανών" - πολεμούν στην περιοχή του Kursk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης