Τελευταία Νέα
Διεθνή

Lukashenko: Μυθεύματα τα περί στρατιωτών από Β. Κορέα - Η Ουκρανία θα εξαφανιστεί, εάν ρίξει βρώμικη βόμβα στη Ρωσία

Lukashenko: Μυθεύματα τα περί στρατιωτών από Β. Κορέα - Η Ουκρανία θα εξαφανιστεί, εάν ρίξει βρώμικη βόμβα στη Ρωσία
H Ρωσία μπορεί να χρησιμοποιήσει τα πιο επικίνδυνα όπλα, εάν σταλούν στρατεύματα του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία δήλωσε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας
Ο Λευκορώσος πρόεδρος Alexander Lukashenko, δήλωσε πως τα δημοσιεύματα των δυτικών ΜΜΕ – όπως αυτό του Reuters – περί αποστολής στρατευμάτων της Βόρειας Κορέας στη Ρωσία, εντάσσονται σε ένα γενικότερο σχεδιασμό για τη «νομιμοποίηση» ανάπτυξης στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.
Ωστόσο ο Lukashenko προειδοποιεί ότι η Ρωσία μπορεί να χρησιμοποιήσει τα πιο επικίνδυνα όπλα, εάν σταλούν στρατεύματα του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.
«Αν η Δύση θέλει να στείλει στρατεύματα του ΝΑΤΟ εκεί στην Ουκρανία, θα είναι ένας ακόμη πόλεμος, τότε ο ρωσικός στρατός μπορεί να πάρει τα πιο επικίνδυνα όπλα από τις αποθήκες του», είπε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Rossiya-1.
Εξάλλου, όπως επισήμανε η χρήση μιας «βρώμικης βόμβας» από το Κίεβο εναντίον της Μόσχας ή οποιασδήποτε άλλης πόλης της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα προκαλέσει ένα αντίποινα, με αποτέλεσμα η Ουκρανία να πάψει να υπάρχει.
«Ακούστε, ο Ουκρανός πρόεδρος δεν είναι τόσο γενναίος.
Για να πατήσει το κόκκινο κουμπί, πρέπει να έχει θάρρος.
Δεύτερον, πρέπει να σκεφτεί τι θα συμβεί στη συνέχεια.
Και να το πατήσει, η Ρωσία δεν θα καταρρεύσει με μία βρώμικη βόμβα ακόμη και μέσα στη Μόσχα», είπε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης