Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Πώς να αγοράσετε Flockerz ($FLOCK) και να κερδίσετε δωρεάν κρυπτονομίσματα

Πώς να αγοράσετε Flockerz ($FLOCK) και να κερδίσετε δωρεάν κρυπτονομίσματα
Πριν από κάθε απόφαση που αφορά το μέλλον του Flockerz, θα πραγματοποιείται μια ψηφοφορία όπου όλοι οι κάτοχοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν

Το Flockerz Token ($FLOCK) αποτελεί ένα από τα τελευταία meme coins που κυκλοφόρησαν στην αγορά μέσω προπώλησης. Πρόκειται για ένα καινοτόμο έργο που προσφέρει μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία, χάρη στο μοντέλο Vote-to-Earn αλλά και τις δυνατότητες staking που αξιοποιεί.
Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες στην προπώληση του $FLOCK, πέρα από το ότι θα μπορέσουν να αποκτήσουν τα κρυπτονομίσματα του έργου σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή, θα έχουν τη δυνατότητα και να κερδίσουν δωρεάν κρυπτονομίσματα μέσω του πρωτοποριακού σχεδιασμού του.

Αγορά $FLOCK στην προπώληση

Τι είναι το Flockerz Token ($FLOCK) και τι προσφέρει;

Το Flockerz ($FLOCK) είναι ένα ERC-20 token χτισμένο στο blockchain του Ethereum. Πρόκειται για ένα καινοτόμο meme coin που συνδυάζει διασκεδαστικά στοιχεία με καινοτόμες λειτουργίες. Το βασικό χαρακτηριστικό του είναι το μοντέλο Vote-to-Earn, όπου οι κάτοχοι του token συμμετέχουν στις αποφάσεις για την πορεία του project, κερδίζοντας ταυτόχρονα δωρεάν κρυπτονομίσματα μέσω της διαδικασίας.
Ειδικότερα, πριν από κάθε απόφαση που αφορά το μέλλον του Flockerz, θα πραγματοποιείται μια ψηφοφορία όπου όλοι οι κάτοχοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν. Μάλιστα, ανάλογα με τη συμμετοχή τους, οι ψηφοφόροι θα κερδίζουν κρυπτονομίσματα $FLOCK.
Επιπλέον, το Flockerz προσφέρει και τη δυνατότητα πονταρίσματος (staking), με μια ιδιαίτερα ελκυστική απόδοση, εξασφαλίζοντας στους επενδυτές μια εξαιρετική μέθοδο παθητικού εισοδήματος. Μάλιστα, όσοι συμμετάσχουν στην προπώληση και αγοράσουν $FLOCK tokens με ETH, μπορούν να αξιοποιήσουν τη λειτουργία staking αμέσως.

Γιατί να αγοράσετε $FLOCK στην προπώληση;

Η συμμετοχή στην προπώληση του $FLOCK δίνει στους επενδυτές τη δυνατότητα να αγοράσουν το token σε προνομιακή τιμή, πριν εισέλθει στις δημόσιες αγορές. Μάλιστα, το presale ακολουθεί ένα μοντέλο αυξανόμενης τιμής, με την αξία του token να αυξάνεται σε κάθε στάδιο της προπώλησης. Όσο νωρίτερα δηλαδή αγοράσετε στην προπώληση, τόσο χαμηλότερη θα είναι η τιμή εισόδου στο έργο. Επιπρόσθετα, οι πρώτοι συμμετέχοντες έχουν πρόσβαση και σε ειδικές ανταμοιβές μέσω του staking και του μοντέλου Vote-to-Earn.

Πώς να αγοράσετε Flockerz Tokens στην προπώληση

Για να αποκτήσετε το $FLOCK στην προπώληση, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1ο βήμα - Δημιουργία πορτοφολιού κρυπτονομισμάτων

Εάν δεν έχετε ήδη ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων, το πρώτο βήμα είναι να δημιουργήσετε. Προκειμένου να αξιοποιήσετε το staking από την πρώτη κιόλας στιγμή, η αγορά σας θα πρέπει να γίνει μέσω Ethereum (ETH). Κατά συνέπεια, το πορτοφόλι που θα χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να είναι συμβατό.
Η καλύτερη επιλογή που θα σας προτείναμε είναι το Best Wallet, το οποίο αποτελεί ένα καινοτόμο multi-chain πορτοφόλι με αρκετά καινοτόμα χαρακτηριστικά. Με την εγκατάσταση του Best Wallet στον υπολογιστή ή το κινητό σας τηλέφωνο, θα μπορέσετε να συμμετάσχετε στην προπώληση του FLockerz αλλά και πολλών ακόμη κρυπτονομισμάτων.

Λήψη Best Wallet εδώ

2o βήμα – Επίσκεψη στην ιστοσελίδα της προπώλησης και σύνδεση πορτοφολιού

Το επόμενο βήμα είναι να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της προπώλησης του Flockerz και να συνδέσετε το πορτοφόλι σας. Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και μπορεί να γίνει μέσω του αντίστοιχου widget, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω screenshot.

 

3ο βήμα – Αγορά Flockerz μέσω ETH, BNB ή τραπεζικής κάρτας

Όπως προαναφέραμε, η καλύτερη επιλογή για την αγορά $FLOCK είναι να χρησιμοποιήσετε ETH μέσω του Ethereum blockchain. Αυτό θα σας επιτρέψει να επωφεληθείτε αμέσως από τις ανταμοιβές staking και να κερδίσετε δωρεάν κρυπτονομίσματα.
Ωστόσο, η ιστοσελίδα σας προσφέρει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε και BNB μέσω του Binance Smart Chain, καθώς επίσης και την τραπεζική σας κάρτα (πιστωτική ή χρεωστική). Στις εναλλακτικές όμως αυτές επιλογές, το staking δεν είναι διαθέσιμο και θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την ολοκλήρωση του presale για να το αξιοποιήσετε.

4ο βήμα – Διεκδίκηση Flockerz token

Η διεκδίκηση των κρυπτονομισμάτων που αγοράσατε θα γίνει διαθέσιμη μετά την ολοκλήρωση της προπώλησης. Ωστόσο, οι συμμετέχοντες μπορούν ήδη από τη φάση αυτή να απολαύσουν μερικά από τα οφέλη που προσφέρει το έργο.

Αγορά $FLOCK στην προπώληση

Αξίζει η αγορά Flockerz ως επένδυση;

Η προπώληση του Flockerz ($FLOCK) προσφέρει μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία με μεγάλες προοπτικές, ειδικά για όσους ενδιαφέρονται να επωφεληθούν από το staking και το Vote-to-Earn σύστημα. Οι επενδυτές που αγοράζουν το token κατά τη διάρκεια της προπώλησης, έχουν πρόσβαση σε αυξημένες αποδόσεις μέσω του staking, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να συμμετέχουν ενεργά στις αποφάσεις του έργου.

Η δυναμική αυτή, σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος εισόδου κατά την προπώληση, καθιστούν την αγορά Flockerz μια ελκυστική επιλογή για επενδυτές που αναζητούν μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και παθητικό εισόδημα. Μάλιστα, με την δημοτικότητα των meme coins να βρίσκεται ακόμη στο προσκήνιο, οι δυνατότητες του Flockerz θεωρούμε ότι είναι πολύ υψηλές.
Εάν θέλετε και εσείς να συμμετάσχετε σε ένα από τα πιο καινοτόμα έργα στον τομέα των meme coins, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Flockerz και να αγοράσετε μερικά κρυπτονομίσματα $FLOCK. Θεωρούμε ότι αν αξιοποιήσετε το staking, θα μπορέσετε να διεκδικήσετε σημαντικά κέρδη μετά την επίσημη κυκλοφορία του token στα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων.

Αγορά $FLOCK στην προπώληση

Δήλωση αποποίησης ευθυνών
Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Αποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης