Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: «Προσωπικό επίτευγμα Μητσοτάκη η οδυνηρή εξέλιξη» να μπει η Ελλάδα στη μαύρη λίστα χωρών της Ρωσίας

Ελληνική Λύση: «Προσωπικό επίτευγμα Μητσοτάκη η οδυνηρή εξέλιξη» να μπει η Ελλάδα στη μαύρη λίστα χωρών της Ρωσίας
Μετά από αιώνες στενών φιλικών σχέσεων η Ρωσία συμπεριέλαβε την Ελλάδα στη λίστα με τα κράτη που έχουν καταστροφική συμπεριφορά - «Αυτή η οδυνηρή εξέλιξη συνιστά ένα προσωπικό "επίτευγμα" του Κ. Μητσοτάκη, που πρέπει να του το "αναγνωρίσουμε"».
«Η Ρωσία μετά από αιώνες στενών φιλικών σχέσεων, συμπεριέλαβε πλέον την Ελλάδα (και την Κύπρο), στη λίστα των χωρών με "καταστροφική συμπεριφορά". 
Η "σωστή πλευρά της ιστορίας" όλων των κομμάτων του δήθεν "δημοκρατικού τόξου" που αποφασίζουν αντιδημοκρατικά, ερήμην της βούλησης του ελληνικού λαού μας οδηγεί στον γκρεμό και τον αφανισμό!», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.
Παράλληλα, επισημαίνει ότι «αυτή η οδυνηρή εξέλιξη συνιστά ένα προσωπικό "επίτευγμα" του Κ. Μητσοτάκη, που πρέπει να του το "αναγνωρίσουμε"».

Μητσοτάκης - Δένδιας τσακώνονται σε «ξένο αχυρώνα»

«Ο πρωθυπουργός της μειωμένης εθνικής κυριαρχίας και της εθνικής μειοδοσίας στην Κάσο αντιπαρατίθεται με τον υπουργό της μειωμένης επήρειας και του "δεν θέλω εξορύξεις για να μην γίνει το Αιγαίο "Κόλπος του Μεξικό"", για το ποιος θα καρπωθεί την αγορά της τέταρτης φρεγάτας Μπελαρά», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.
«Να τους υπενθυμίσουμε ότι η αγορά των γαλλικών φρεγατών Belharra ήταν πρόταση της Ελληνικής Λύσης και του προέδρου της, Κυριάκου Βελόπουλου, από το 2020, όταν Μητσοτάκης και Δένδιας ήθελαν να πάρουν τα "σαπάκια των ΗΠΑ"», επισημαίνει η Ελληνική Λύση και συμπληρώνει: «Να τους πούμε επίσης ότι οι φρεγάτες και όλα τα οπλικά συστήματα, αγοράζονται από το υστέρημα του ελληνικού λαού για την υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας και όχι για "διακόσμηση" και "ντεκόρ" προεκλογικών φωτογραφίσεων. Μητσοτάκης και Δένδιας λοιπόν, τσακώνονται σε "ξένο αχυρώνα"».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης