Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τελειώνουν και στο Kursk – Alaudinov (Ρωσία): Σε ένα μήνα οι Ουκρανοί θα καταρρεύσουν

Τελειώνουν και στο Kursk – Alaudinov (Ρωσία): Σε ένα μήνα οι Ουκρανοί θα καταρρεύσουν
Ψέματα ότι οι Ρώσοι πυροβολούν Ουκρανούς στρατιώτες που παραδίνονται είπε ο Alaudinov
Την εκτίμηση ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις είναι πολύ πιθανό σε ένα μήνα να έχουν καταρρεύσει στο Kursk διατύπωσε ο Ρώσος υποστράτηγος και διοικητής των ειδικών δυνάμεων, Apty Alaudinov.
Σε δηλώσεις του στο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Solovyev Live o Alaudinov υποστήριξε ότι οι Ουκρανοί έχουν υποστεί πολύ σοβαρές απώλειες και ότι όπως εξελίσσονται οι συγκρούσεις οι ουκρανικές δυνάμεις είτε θα αναγκαστούν να φύγουν είτε θα βρεθούν περικυκλωμένες από το ρωσικό στρατό.
«Εάν κοιτάξετε τα γεγονότα που εκτυλίσσονται σε όλο το μέτωπο, πρόκειται συνολικά για 10 περιοχές, θα καταλάβετε ότι προκύπτουν πολύ σοβαρές και ευρείας κλίμακας προοπτικές για τις δυνάμεις μας.
Πιστεύω ότι μέσα σε έναν μήνα θα δούμε το μέτωπο του εχθρού να καταρρέει» υπογράμμισε ο Alaudinov, ο οποίος υποστήριξε ότι είναι ψευδή τα όσα αναφέρονται για πυροβολισμούς των Ουκρανών στρατιωτών που παραδίδονται.
«Χρειάζονται να δημιουργήσουν fake news έτσι ώστε οι στρατιώτες τους να μην παραδίδονται.
Επιπλέον, αντιλαμβάνονται ότι οι μονάδες τους ήδη εγκαταλείπουν τις θέσεις τους και τρέπονται σε φυγή…
Οι στρατιώτες τους λένε ότι δεν είναι σε κατάσταση να πολεμήσουν, θέλουν να παραδοθούν.
Αυτή είναι η κατάσταση του ηθικού και της ψυχολογίας των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, και για αυτό κάνουν ότι είναι δυνατό έτσι ώστε οι στρατιώτες τους να φοβούνται να παραδοθούν» είπε ο Alaudinov.

www.bankingews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης