Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέα όπλα στα χέρια των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων - «Φυσικά και ξεπερνούν τα δυτικά - Δεν τα έχει καμία άλλη χώρα»

Νέα όπλα στα χέρια των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων - «Φυσικά και ξεπερνούν τα δυτικά - Δεν τα έχει καμία άλλη χώρα»
Αναπληρωτής Krasov: Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις επανεξοπλίζονται κάθε χρόνο με νέους τύπους στρατιωτικού εξοπλισμού
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσίας επανεξοπλίζονται κάθε χρόνο με νέους τύπους όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού, δήλωσε ο Πρώτος Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας της Κρατικής Δούμας Andrey Krasov στο Lenta.ru.
«Επιπλέον, ως προς τα χαρακτηριστικά τους, όχι μόνο δεν υπολείπονται των δυτικών, αλλά συχνά τα ξεπερνούν» δήλωσε επιπλέον ο ίδιος.
«Μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν ορισμένοι τύποι όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού που δεν είναι διαθέσιμοι σε καμία χώρα στον κόσμο, και όχι μόνο οι εταίροι μας, αλλά ακόμη και οι... κακοπροαίρετοι θέλουν να έχουν τέτοιου είδους όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό», είπε ο Krasov. 
Σύμφωνα με τον βουλευτή, πρόκειται για διάφορα είδη όπλων, από συστήματα αεροσκαφών μέχρι οχήματα μάχης.
«Κάθε τύπος εξοπλισμού έχει ήδη εντελώς μοναδικές δυνατότητες για την εκτέλεση άμεσων εργασιών για τον στόχο του.
Και τώρα οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν τα πάντα για να φέρουν εις πέρας τα καθήκοντα όπως προορίζονται και τέτοιο έργο συνεχίζεται», κατέληξε.
Νωρίτερα, ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin δήλωσε κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης ότι τα ρωσικά στρατεύματα θα λάβουν σειριακά δείγματα νέων όπλων.
Σύμφωνα με τον αρχηγό του κράτους, στη Ρωσία εφαρμόζεται πρόγραμμα ολοκληρωμένου επανεξοπλισμού του στρατού και του ναυτικού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης