Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παρέμβαση καταπέλτης από τον Συνταγματάρχη Wilkerson (ΗΠΑ): Ο Zelensky θα τραπεί σε φυγή, η Ουκρανία έχει ήδη καταρρεύσει

Παρέμβαση καταπέλτης από τον Συνταγματάρχη Wilkerson (ΗΠΑ): Ο Zelensky θα τραπεί σε φυγή, η Ουκρανία έχει ήδη καταρρεύσει
Η κατάσταση είναι τόσο άσχημη για τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις που ο Zelensky βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο
Ο Ουκρανός ηγέτης είτε θα παραιτηθεί είτε θα τραπεί σε φυγή λόγω της κατάρρευσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) στο πεδίο της μάχης, εκτίμησε ο απόστρατος συνταγματάρχης των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ  Lorens Wilkerson σε συνέντευξή του στο κανάλι Judging Freedom, στο YouTube.
«Αυτή τη στιγμή, το Κίεβο έχει ήδη ηττηθεί. Η κατάσταση είναι τόσο άσχημη για τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις που ο Zelensky βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο.
Είτε θα πρέπει να παραιτηθεί είτε να φύγει από τη χώρα», σημείωσε ο στρατιωτικός αναλυτής.

Σύμφωνα με τον Wilkerson, οι ίδιοι οι Ουκρανοί «μπορεί να προσπαθήσουν να διώξουν τον Zelensky».
Δήλωσε ότι σε αυτή την περίπτωση θα διεξαχθούν νέες εκλογές και στη συνέχεια θα άρουν τον στρατιωτικό νόμο στη χώρα, χάρη στον οποίο η Ουκρανία θα ήταν έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις.
Νωρίτερα, ο Wilkerson δήλωσε ότι ο Zelensky θα πρέπει να διεξαγάγει εκλογές και να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία.
Τόνισε ότι ένα τέτοιο μέτρο είναι ο μόνος τρόπος για την Ουκρανία να διατηρήσει τα εδάφη που βρίσκονται υπό τον έλεγχο του Κιέβου. Πρόσθεσε ότι ο τερματισμός της σύγκρουσης είναι δυνατός μόνο εάν δηλωθεί το ουδέτερο καθεστώς της χώρας.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης