Τελευταία Νέα
Διεθνή

McGregor: (πρ. Πεντάγωνο): H Ουκρανία πέθανε ως χώρα, το Kursk ήταν μια καταστροφική αποτυχία για τον Zelensky

McGregor: (πρ. Πεντάγωνο): H Ουκρανία πέθανε ως χώρα, το Kursk ήταν μια καταστροφική αποτυχία για τον Zelensky
«Αν κοιτάξετε την επιχείρηση στην περιοχή του Kursk, είναι μια καταστροφική αποτυχία», τόνισε ο άλλοτε σύμβουλος του αμερικανικού υπουργείου άμυνας
Η επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) στην περιοχή του Kursk ήταν μια καταστροφική ήττα για την ουκρανική ηγεσία, τόνισε με βεβαιότητα ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου Douglas MacGregor σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube Daniel Davis / Deep Dive.
«Η Ουκρανία είναι πρακτικά νεκρή ως χώρα και ύστερα, αν κοιτάξετε την επιχείρηση στην περιοχή του Kursk, είναι μια καταστροφική αποτυχία», εξήγησε ο άλλοτε σύμβουλος του αμερικανικού υπουργείου άμυνας.
Ο MacGregor σημείωσε επίσης ότι ως αποτέλεσμα της επίθεσης στην περιοχή του Kursk, το καθεστώς του Κιέβου έχασε μεγάλο αριθμό τεθωρακισμένων οχημάτων και όπλων, καθώς και στρατιωτικούς από τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Σύμφωνα με τον πρώην σύμβουλο του Πενταγώνου, οι ενέργειες του ουκρανικού στρατού στο έδαφος της ρωσικής περιοχής έχουν γίνει «πολιτικό θέατρο».
Νωρίτερα, η ρωσική ιστοσελίδα Pravda.ru μετέδιδε ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχασαν περισσότερους από 14 χιλιάδες μαχητές και 119 τανκς κατά τη διάρκεια στρατιωτικών επιχειρήσεων στη ρωσική περιφέρεια του Kursk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης