Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μήνυμα Salami (Ιράν) στον Nasrallah: Η ισραηλινή τρομοκρατία θα απαντηθεί με πρωτοφανή σκληρότητα από την αντίσταση

Μήνυμα Salami (Ιράν) στον Nasrallah: Η ισραηλινή τρομοκρατία θα απαντηθεί με πρωτοφανή σκληρότητα από την αντίσταση
«Θα γίνουμε μάρτυρες της καταστροφής αυτού του αιμοδιψούς και εγκληματικού καθεστώτος», τονίζει το στέλεχος των Φρουρών της Επανάστασης
Ο Hossein Salami, ανώτατος διοικητής των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης του Ιράν, ενημέρωσε τον Nasrallah ότι το Ισραήλ θα αντιμετωπίσει «μια συντριπτική απάντηση από τον 'άξονα της αντίστασης'» μετά τις φονικές επιθέσεις στον Λίβανο με ασύρματους και ραδιοπομπούς, σύμφωνα με ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης.
«Τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες είναι αναμφίβολα το αποτέλεσμα της απελπισίας και των διαδοχικών αποτυχιών του σιωνιστικού καθεστώτος του Ισραήλ», δήλωσε ο Salami στο μήνυμά του προς τον ηγέτη της Hezbollah.
«Θα γίνουμε μάρτυρες της καταστροφής αυτού του αιμοδιψούς και εγκληματικού καθεστώτος».
Παράλληλα, ιρανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Salami επισκέφθηκε ένα νοσοκομείο στην Τεχεράνη, όπου περιθάλπονται ορισμένοι από τους 95 τραυματίες που μεταφέρθηκαν από τον Λίβανο στην πρωτεύουσα του Ιράν. Ανάμεσά τους ήταν τρία παιδιά, ηλικίας τριών, επτά και έντεκα ετών.
Σε ένα απόσπασμα μέσα από το νοσοκομείο, ένα από τα παιδιά με σοβαρά τραύματα στα μάτια και το πρόσωπο ανέφερε ότι βρισκόταν στο σπίτι του παππού του όταν πήρε έναν συσκευή που έκανε ήχους για να τη δώσει στον πατέρα του.
Ο Salami επισκέφθηκε επίσης τον πρέσβη του Ιράν στον Λίβανο, Mojtaba Amani, ο οποίος τραυματίστηκε σε έκρηξη συσκευής, αν και δεν προβλήθηκαν πλάνα.
Νωρίτερα, τα κρατικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν μια φωτογραφία που έδειχνε τον Υπουργό Εξωτερικών Abbas Araghchi να συναντά τον Hassan Ghazizadeh Hashemi, έναν κορυφαίο οφθαλμίατρο και πρώην Υπουργό Υγείας, ο οποίος ηγείται της ομάδας που φροντίζει τον πρέσβη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης