Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Το ΤΖΟΚΕΡ κληρώνει απόψε 15,7 εκατ. ευρώ στο μεγαλύτερο τζακ ποτ της επταετίας - Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30

Το ΤΖΟΚΕΡ κληρώνει απόψε 15,7 εκατ. ευρώ στο μεγαλύτερο τζακ ποτ της επταετίας - Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30
Η κλήρωση για το ποσό ρεκόρ, που έχει προκύψει μετά από 32 συνεχόμενα τζακ ποτ, θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube
Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ, καθώς απόψε στις 22:00, το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ μοιράζει 15,7 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας.
Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν το έπαθλο – το μεγαλύτερο των τελευταίων 7 ετών – μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους μέχρι τις 21:30, είτε στα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της χώρας, είτε διαδικτυακά στο opaponline.gr.
Η κλήρωση για το ποσό ρεκόρ, που έχει προκύψει μετά από 32 συνεχόμενα τζακ ποτ, θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Από 100.000 ευρώ σε κάθε τυχερό 5άρι

Εκτός από τα 15,7 εκατ. ευρώ της πρώτης κατηγορίας, οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ διεκδικούν απόψε και έπαθλα των 100.000 ευρώ, ποσό που μοιράζει το παιχνίδι σε κάθε νικητή της δεύτερης κατηγορίας, σε όλες τις κληρώσεις, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.
Το ΤΖΟΚΕΡ έχει ήδη αναδείξει 140 τυχερούς 5άρηδες μέχρι σήμερα.

Ομαδικά δελτία ΤΖΟΚΕΡ

Οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και σε ομαδικά δελτία, τόσο στα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της χώρας, όσο και διαδικτυακά στο opaponline.gr.

18+ επίγειο, 21+ ψηφιακό |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα
tzoker15.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης