Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος Βουλευτής) για κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή και μετανάστευση: Η ΝΔ αφήνει απροστάτευτη την Ελλάδα

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος Βουλευτής) για κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή και μετανάστευση: Η ΝΔ αφήνει απροστάτευτη την Ελλάδα

Ο ανεξάρτητος βουλευτής κάλεσε την κυβέρνηση να αναλάβει σοβαρές πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της εθνικής ασφάλειας

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανατολικής Αττικής, κ. Γιάννης Δημητροκάλλης, έστρεψε τα πυρά του κατά της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, επικρίνοντας σφοδρά την αποτυχημένη μεταναστευτική πολιτική της.
Ο βουλευτής ανέφερε ότι η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε μια νέα κρίση, καθώς οι πολεμικές συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή επιδεινώνονται, οδηγώντας σε αύξηση των λαθρομεταναστευτικών ροών.
Ο κ. Δημητροκάλλης βασίστηκε στην πρόσφατη έκθεση της FRONTEX, που καταγράφει άνοδο κατά 39% στις παράνομες μεταναστευτικές εισροές για το 2024, κυρίως μέσω Τουρκίας.
«Η αποτυχία της Κυβέρνησης είναι ολοφάνερη», τόνισε.
«Αντί να εφαρμόσει αποτρεπτικά μέτρα για την προστασία της χώρας, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επιλέγει να απευθυνθεί στη Γερμανία, παρακαλώντας να μην κλείσει τα σύνορά της, όταν η Ελλάδα βυθίζεται στο χάος».
Ο ανεξάρτητος βουλευτής κάλεσε την κυβέρνηση να αναλάβει σοβαρές πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της εθνικής ασφάλειας, καθώς, όπως προειδοποίησε, η ανεξέλεγκτη εισροή μεταναστών θέτει σε κίνδυνο τη σταθερότητα της χώρας και την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών.



 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης